Tutaj wymieniamy się doświadczeniami i opiniami. Ja nie mogę brać odpowiedzialności za Twoje wejścia na podstawie moich wykresów i odwrotnie.
Poza tym, chyba każdy z nas gra, co widzi na swojej platformie a nie na wykresach z Nawi. Gra gitara.
Poza tym, jeśli przebijemy ostatnie LH, to będzie miła sekwencja PA. LH > LL > HH i nowy trendzik
We have to wait.
Ne ne ja nie dlatego to napisałem : ) tylko żeby nie było że daje wykresik a tam wejście moje np na buy pod sam koniec tego buy : ) czyli mega wielkie ryzyko : ) bo nie chce żebyś myślał że ze mnie szaleniec jakiś : )))
Nie myślę, nie myślę.Widziałem poprzedniego MyFXbooka.
Jeszcze dołożę posta ciekawego stąd i potwierdzę tym obrazeczkiem.
Pod względem pipsów, Aussie w tym tygodniu góruje nad wszytkimi innymi parami. Ale niestety, skupiłem się tylko na Edku, a reszta dorywczo ze względów technicznych zagrana na longterm.
Grecka partia opozycyjna poparła nowe ustawy, stąd ten strzał teraz.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2011, 12:43 przez polbanda, łącznie zmieniany 1 raz.
No ciekawa sprawa faktycznie. Właśnie to w danych jest zabójcze że nie wiadomo, który oddźwięk będzie mocniejszy. Najbardziej nie znoszę oglądać czegoś na wykresie co przypomina miecz gościa z załącznika. Takie wybicie SL i byczków i niedźwiadków.
Jeśli chodzi o dane fundamentalne na bieżąco to polecić mogę platformę forex.com, ja od nich środki zabrałem bo mnie zaczęły wnerwiać duże opłaty przy wrzucaniu i wyciąganiu kasy. Todd Gordon jak tam był to nieźle eliotków uczył, teraz maja analityka do d... . Ale dane dalej są dosyć dobre i aktualizowane dobrze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kurde z tym usd cad to ciężko, ja widzę małą korekte od pełnego poziomu i ścieme że podłoga trzyma a później hula w dół do supportu i powrót do 50fibka. To by mnie więcej z planem moim na EU się pokrywało. Ale no hmm głowy nie daje : )
hehehe no wiesz może będą mega spadki koniec świata też już miał być pare razy : )
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Teraz wiekopomna chwila na EU będzie coś czuje mianowicie dwie ściemy że ruch się zakończył na 1,4440 i na 1,4500 : ) a później zadzwoni mi w TP przy dobrych wiatrach porwie też oczekujące. I taki mi sie marzy tydzień hehe