Tańczący z pipsami

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
polbanda

Nieprzeczytany post autor: polbanda »

1.45 to będzie poezja... grube patole czekają :)
ale najpierw 1.4330 musi pęknąć

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

:) ruch z odbicia 61.8 ma zwykle to do siebie że jest bardzo ostry i wynosi 100% poprzedniej długości. Co nam daje 1,4470.
Ale co Ci powiem polbanda to to, że chyba powinienem się troszke bardziej skupić na tej całej giełdzie bo ostatnio to wygląda tak że zarobie 10tysi i to dziele na kolejne konta ze względu na levar i max lot. Teraz tłumacze dlaczego.

U Admiral Markets miałem dwa konta micro na jednym grałem dużymi środkami na drugim mniejszymi czyli większy i mniejszy balance. Ten sam levar 1:500.

Pewnego pięknego dnia na obydwu otworzyłem sell ta sama para po tej samej cenie, bez sl ponieważ było dokładek sporo, piramidka zrobiła swoje więc oba rachunki w razie Margin Call powinny zamknąć się na zysku.

Ryzyko było związane z lekkimi danymi dla tej pary. Dane wychodzą o 12.00 i co się dzieje :
-rachunek z małym balance zostaje zamknięty przez Margin Call
-rachunek z dużym balance zostaje zamknięty z balance na minusie Margin Call nie zadziałał.
Na wykresie zero luk, dane nie były mocne więc wkurzony piszę reklamacje wspominając o tych dwóch rachunkach i tych samych zleceniach.
Otrzymuje odpowiedź od "techników" ( analfabetów prawdopodobnie albo mających pamięć złotej rybki) , mianowicie, że na rachunki 1. o godz 17 ( a podałem 12 do porównania na obu) zostały zamknięte operacje z powodu MC.
Z kolei na rachunku 2. (duży balance) zostały zamknięte operacje o godz 12 przeskakując MC a było to spowodowane danymi.

Na co ja pisze kolejny raz że interesuje mnie godzina 12 na obu rachunkach i.. nie zgadniecie..
brak jakiejkolwiek odpowiedzi, no bo co odpowiedzieć mają? orżneliśmy Cie na kasę, nie oddamy ale masz racje.
Po tej skromnej akcji przeniosłem do nich troche środków i teraz będe ich skubał dla zasady, bez skalpu żeby mi znowu nie mydlili oczu, wszystko z SL, ładne wejścia ponad 15min każde trwa i zbieram jeszcze ich punkty admiral club, już się na jakiś monitor nazbierało.
Ogólnie mogli by chociaż mieć na tyle przyzwoitości żeby odpisywać na maile, bo próbowałem dział techniczny, info, pomoc i inne, zero odpowiedzi.
Ciekawe jak u nich z wypłatami środków większych bo niedługo zamierzam zrobić większą wypłatę.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Kurcze nie jestem dobry z harmonicznych ,ale to nie jest ten pattern przypadkiem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

pozamykane wszystko oprócz Long na EU do 1,4530
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

I teraz już sobie chyba smigamy tylko w górę : ) na tym EU. Ehh kiwi fail mi żal, 5pkt SL więcej i 70pkt zysku na 2lot więc jakieś 2-3tyś uciekły. no cóż. W przyszłym tygodniu zajmę się poprawianiem tego myfxbook podpiętego do stopki : ) bo mnie draźni ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Jeszcze trochę :D i Admirale kupia mi Playstationo 3 :D
Obrazek

polbanda

Wykończ ich, wykończ :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe ;) zmienie troszkę sposób handlu, więcej oczekujących i dzielenia pozycji, i SL 50pkt w planie. Ale to od next week. Dużo kont do ogarnięcia a pracują wszystkie, pozamykam wrzuce część na konto ze stopki i zobacze jak pójdzie. Nie mogę patrzeć na Kiwi : ) mi się łezka w oku kręci ;) takie idealne ABCD, next time jak formacja to nie SL pod aktualnymi fibkami tylko pod lub nad punktem formacji.
Obrazek

polbanda

Tekron pisze:Nie mogę patrzeć na Kiwi : ) mi się łezka w oku kręci
http://i0.simplest-image-hosting.net/16 ... wianka.gif :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehehehe osz Ty :D idealnie idealnie men : ) ja niestety ograniczenie do 2lot na kontach mam : ) więc jak siadłem w EU to ameno :) ale śliczny add zrobiłeś muszę przyznać : ) wyciskasz ile wlezie :)
Obrazek

ODPOWIEDZ