FXsalt , www.fxsalt.com

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
GECK
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: GECK »

astra pisze:(...) zresztą w mailu bezpośrednim od FXSALT też jest takie info
Dostajecie jakiś newsletter od FxSalt? Mam u nich konto ale żadnych informacji na maila nie otrzymuję, skąd macie informację o możliwości przewalutowania konta do PLN?

TABAZA
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TABAZA »

GECK pisze:
Dostajecie jakiś newsletter od FxSalt? Mam u nich konto ale żadnych informacji na maila nie otrzymuję, skąd macie informację o możliwości przewalutowania konta do PLN?
Już pisałem , jestem po rozmowie z gosciem z fxalt który zapewniał mnie ,ze od poniedziaku ruszy możliwość posiadania kont w plnach . Jak będzie , to napiszę sam czekam z wpłatą na nowe konto w/g zaleceń pana od platformy

dolf
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dolf »

GECK pisze:
Tak, FX Salt przysyła informacje dość regularnie. Jest to o tyle istotne, że na ich stronie praktycznie nie są poruszane tzw. sprawy bieżące. Jeśli nie dostajesz od nich żadnych informacji, skontaktuj się z supportem.

Awatar użytkownika
Cancer0s
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cancer0s »

Kto chce być moim polecającym w FxSalt? :) Pierwsza osoba, która się zgłosi ma taką szansę.
Zapraszam na moją nową stronę -> klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

ja chce :D
ja dostaje tylko co jakis czas jakies info od angielskiego supportu

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

chopaki i dziewczyny - otworzyłem demko i wypełniłem formularz, ale nie dostałem na maila żadnego loginu i hasła do rachunku (tak podobno to miało wyglądać, a nie standardowe otwieranie przez MT4).
Wie ktoś może dlaczego? Sprawdzałem w spamie ale nic nie znalazłem.

Aha a jak zarejestrowałem demko przez MT4 to mogłem ściągnąć historie max od początku maja. Też tak macie?

Awatar użytkownika
norbu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: norbu »

i jak z tym przewalutowaniem na PLN? ja nie dostalem dzis zadnej informacji...
To predict is for slaves… To react is for kings!

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

no niestety na dziś akcja odwołana, podobno mają jutro się za to zabrać, ale "czort ich wie"

Awatar użytkownika
GECK
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: GECK »

Odwołana? Dostałem dzisiaj telefon od Pana z FxSalt, ponieważ pisałem do nich maila w sprawie nieotrzymywania przeze mnie mailingu od supportu. Pan poinformował mnie o wprowadzeniu PLN i jako, że nie składałem jeszcze depozytu mogę to zrobić już na rachunek BZ WBK prowadzony właśnie w PLN.

Potwierdziłem takową chęć i po kilku minutach otrzymałem maila z numerami kont, w tym również dla polskiej waluty. Po wpłacie ma zostać automatycznie zmieniona waluta konta FxSalt z USD (aktualnej) na PLN.

Jutro bądź pojutrze przeleję im kasę i zobaczymy jak to będzie.

Awatar użytkownika
mdmainside
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mdmainside »

GECK pisze:Odwołana? Dostałem dzisiaj telefon od Pana z FxSalt, ponieważ pisałem do nich maila w sprawie nieotrzymywania przeze mnie mailingu od supportu. Pan poinformował mnie o wprowadzeniu PLN i jako, że nie składałem jeszcze depozytu mogę to zrobić już na rachunek BZ WBK prowadzony właśnie w PLN.

Potwierdziłem takową chęć i po kilku minutach otrzymałem maila z numerami kont, w tym również dla polskiej waluty. Po wpłacie ma zostać automatycznie zmieniona waluta konta FxSalt z USD (aktualnej) na PLN.

Jutro bądź pojutrze przeleję im kasę i zobaczymy jak to będzie.
z tym automatem to tak nie jest , też wpłaciłem jakiś czas temu w PLN a nadal mam w USD (stare konto) , jutro podobna ma być już ok :)

ODPOWIEDZ