Dostajecie jakiś newsletter od FxSalt? Mam u nich konto ale żadnych informacji na maila nie otrzymuję, skąd macie informację o możliwości przewalutowania konta do PLN?astra pisze:(...) zresztą w mailu bezpośrednim od FXSALT też jest takie info
FXsalt , www.fxsalt.com
Już pisałem , jestem po rozmowie z gosciem z fxalt który zapewniał mnie ,ze od poniedziaku ruszy możliwość posiadania kont w plnach . Jak będzie , to napiszę sam czekam z wpłatą na nowe konto w/g zaleceń pana od platformyGECK pisze:Dostajecie jakiś newsletter od FxSalt? Mam u nich konto ale żadnych informacji na maila nie otrzymuję, skąd macie informację o możliwości przewalutowania konta do PLN?astra pisze:(...) zresztą w mailu bezpośrednim od FXSALT też jest takie info
Tak, FX Salt przysyła informacje dość regularnie. Jest to o tyle istotne, że na ich stronie praktycznie nie są poruszane tzw. sprawy bieżące. Jeśli nie dostajesz od nich żadnych informacji, skontaktuj się z supportem.GECK pisze:Dostajecie jakiś newsletter od FxSalt? Mam u nich konto ale żadnych informacji na maila nie otrzymuję, skąd macie informację o możliwości przewalutowania konta do PLN?astra pisze:(...) zresztą w mailu bezpośrednim od FXSALT też jest takie info
- freshman89
- Gaduła
chopaki i dziewczyny - otworzyłem demko i wypełniłem formularz, ale nie dostałem na maila żadnego loginu i hasła do rachunku (tak podobno to miało wyglądać, a nie standardowe otwieranie przez MT4).
Wie ktoś może dlaczego? Sprawdzałem w spamie ale nic nie znalazłem.
Aha a jak zarejestrowałem demko przez MT4 to mogłem ściągnąć historie max od początku maja. Też tak macie?
Wie ktoś może dlaczego? Sprawdzałem w spamie ale nic nie znalazłem.
Aha a jak zarejestrowałem demko przez MT4 to mogłem ściągnąć historie max od początku maja. Też tak macie?
Odwołana? Dostałem dzisiaj telefon od Pana z FxSalt, ponieważ pisałem do nich maila w sprawie nieotrzymywania przeze mnie mailingu od supportu. Pan poinformował mnie o wprowadzeniu PLN i jako, że nie składałem jeszcze depozytu mogę to zrobić już na rachunek BZ WBK prowadzony właśnie w PLN.
Potwierdziłem takową chęć i po kilku minutach otrzymałem maila z numerami kont, w tym również dla polskiej waluty. Po wpłacie ma zostać automatycznie zmieniona waluta konta FxSalt z USD (aktualnej) na PLN.
Jutro bądź pojutrze przeleję im kasę i zobaczymy jak to będzie.
Potwierdziłem takową chęć i po kilku minutach otrzymałem maila z numerami kont, w tym również dla polskiej waluty. Po wpłacie ma zostać automatycznie zmieniona waluta konta FxSalt z USD (aktualnej) na PLN.
- mdmainside
- Gaduła
z tym automatem to tak nie jest , też wpłaciłem jakiś czas temu w PLN a nadal mam w USD (stare konto) , jutro podobna ma być już okGECK pisze:Odwołana? Dostałem dzisiaj telefon od Pana z FxSalt, ponieważ pisałem do nich maila w sprawie nieotrzymywania przeze mnie mailingu od supportu. Pan poinformował mnie o wprowadzeniu PLN i jako, że nie składałem jeszcze depozytu mogę to zrobić już na rachunek BZ WBK prowadzony właśnie w PLN.