AliorTrader - ECN.
Zgłaszam wniosek o wstawienie opcji samodzielnego ustawiania, rozpoczęcia i zakończenia kwotowań cen. Dla pary np. EURPLN chciałbym mieć zakres świecy daily z godzin 8 - 18, albo ustawienia sesji tylko londyńskiej z pominięciem notowań nocnych. Sądzę, że propozycja jest godna uwagi
.
Przykład z Amibrokera do własnych ustawień w linku.
http://amibroker.statica.pl/
Dodano po 7 minutach:
dodałem właściwy obrazek
.
Przykład z Amibrokera do własnych ustawień w linku.
http://amibroker.statica.pl/
Dodano po 7 minutach:
dodałem właściwy obrazek
Popieram w całej rozciągłości.WoŁodia pisze:Zgłaszam wniosek o wstawienie opcji samodzielnego ustawiania, rozpoczęcia i zakończenia kwotowań cen. Dla pary np. EURPLN chciałbym mieć zakres świecy daily z godzin 8 - 18, albo ustawienia sesji tylko londyńskiej z pominięciem notowań nocnych. Sądzę, że propozycja jest godna uwagi
Dla osób grających na świecach dziennych, możliwość ustawienia świecy takich samych jakie widzą inwestorzy w Londynie lub w USA jest b.ważne.
Pozdrawiam
Witam,
Mam problem z zainstalowaniem net Framework 3.5 chciałem sobie skompilować wskaźnik do AliorTradera jednak nie moge tego obejsc. Czy ktos mjacy juz protrade'ra będzie tak mily i skompiluje mi zalaczony wkaznik?
Pozdrawiam.
Mam problem z zainstalowaniem net Framework 3.5 chciałem sobie skompilować wskaźnik do AliorTradera jednak nie moge tego obejsc. Czy ktos mjacy juz protrade'ra będzie tak mily i skompiluje mi zalaczony wkaznik?
Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gupiś.
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Bez kodów źródłowych tego indyka nikt Ci nie pomoże (załączyłeś plik .ex4)odkrywca pisze:Witam,
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Witam.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Proszę bardzoodkrywca pisze:Rzeczywiście, mój błąd. Teraz załączam plik mq4.MaRCHeW pisze:Witam.
Bez kodów źródłowych tego indyka nikt Ci nie pomoże (załączyłeś plik .ex4)
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Pozdrawiam.

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.