Co do narzekań na AM, dziwi mnie zdziwienie co poniektóych (z drugiej strony podziwiam wytrwałość), ponieważ w obu wątkach o tym brokerze już wielokrotnie ludzie wyrażali swoje opinie...
Będzie taka możliwość,jeden z dużych banków w polsce nad tym pracuje .astra pisze:lukaszma napisał:
W w MT5???
nie wydaje mi się,
Dokładnie.Mamy Duka,Alior Bank,FX Pro..,myślę że niedługo jeszcze dwa polskie banki dojdą...,wreszcie mamy normalność.raposo pisze:W Dukascopy to samo... Wink
Dostałem opierd....l,cicho sza...na razie to jest tajemnica!!!.zz pisze:Będzie taka możliwość,jeden z dużych banków w polsce nad tym pracuje .
1:500Jednocześnie, wraz ze zmianami w warunkach obrotu rachunku «Admiral.Standard» wprowadzony zostanie mechanizm automatycznego dopasowania wielkości dźwigni finansowej w odniesieniu do stanu rachunku Klienta.
Zmiana dźwigni wpływa wyłącznie na wielkość depozytu zabezpieczającego wymaganego dla otwarcia danej pozycji rynkowej. Im wyższy poziom dźwigni, tym bardziej efektywnie można zarządzać środkami finansowymi zdeponowanymi na rachunku – dana kwota pozwala na otwarcie większych pozycji rynkowych.
Spredy u brokera nie mają żadnego znaczenia.quapi pisze:w d... sobie mogą wsadzić teoretycznie niskie spready
Mają mają. Zastanawiam się nad nimi, nawet otrzymałem odpowiedź, że w planach jest wprowadzenie waluty PLN jednak nie potrafią powiedzieć na razie kiedy.Microbi pisze:Konto nie Pro jak nie chcesz skalpować jest ok, generalnie czy to na koncie Standard czy PRO problemów nie miałem, to samo z wypłatami itd, natomiast jeśli myślisz o skalpie to popatrz na ofertę FX-Salt, mają też zdaje się mikroloty.
mimo, że piszą, iż jeśli nie mam otwartych pozycji, to mogę wypłacić wszystko. Zjechałem już do kwoty 122.60 i cały czas to samo.Brak wystarczającej ilości środków z uwzględnieniem prowizji.