Co do narzekań na AM, dziwi mnie zdziwienie co poniektóych (z drugiej strony podziwiam wytrwałość), ponieważ w obu wątkach o tym brokerze już wielokrotnie ludzie wyrażali swoje opinie...
Admiral Markets - Wątek II
W Dukascopy to samo... 
Co do narzekań na AM, dziwi mnie zdziwienie co poniektóych (z drugiej strony podziwiam wytrwałość), ponieważ w obu wątkach o tym brokerze już wielokrotnie ludzie wyrażali swoje opinie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Będzie taka możliwość,jeden z dużych banków w polsce nad tym pracuje .astra pisze:lukaszma napisał:
W w MT5???
nie wydaje mi się,
Dokładnie.Mamy Duka,Alior Bank,FX Pro..,myślę że niedługo jeszcze dwa polskie banki dojdą...,wreszcie mamy normalność.raposo pisze:W Dukascopy to samo... Wink
Pozdrawiam.
Dodano po 35 minutach:
PS
Dostałem opierd....l,cicho sza...na razie to jest tajemnica!!!.zz pisze:Będzie taka możliwość,jeden z dużych banków w polsce nad tym pracuje .
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Zmiana warunków obrotu «Admiral.Standard» od dnia 03.07.2011
czyli bardziej efektywnie można suszyć środki finansowe zdeponowane na rachunku...
1:500Jednocześnie, wraz ze zmianami w warunkach obrotu rachunku «Admiral.Standard» wprowadzony zostanie mechanizm automatycznego dopasowania wielkości dźwigni finansowej w odniesieniu do stanu rachunku Klienta.
Zmiana dźwigni wpływa wyłącznie na wielkość depozytu zabezpieczającego wymaganego dla otwarcia danej pozycji rynkowej. Im wyższy poziom dźwigni, tym bardziej efektywnie można zarządzać środkami finansowymi zdeponowanymi na rachunku – dana kwota pozwala na otwarcie większych pozycji rynkowych.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Konto AM Standard
faktycznie, poślizgi są tylko na moją niekorzyść - przy zleceniach z ręki - 1-2 pipsy
Pod wpływem Waszych postów zacząłem czujniej obserwować co i jak zamykam
w d... sobie mogą wsadzić teoretycznie niskie spready przy takiej egzekucji
AM tylko do gry pozycyjnej, krótkie piłki po 10 pips nie mają u nich sensu
Nigdy takich sytuacji nie miałem w O&A, IDM ani w nawet w zamierzchłych czasach w CMS
faktycznie, poślizgi są tylko na moją niekorzyść - przy zleceniach z ręki - 1-2 pipsy
Pod wpływem Waszych postów zacząłem czujniej obserwować co i jak zamykam
w d... sobie mogą wsadzić teoretycznie niskie spready przy takiej egzekucji
AM tylko do gry pozycyjnej, krótkie piłki po 10 pips nie mają u nich sensu
Nigdy takich sytuacji nie miałem w O&A, IDM ani w nawet w zamierzchłych czasach w CMS
The irresistible force met the immovable object
Spredy u brokera nie mają żadnego znaczenia.quapi pisze:w d... sobie mogą wsadzić teoretycznie niskie spready
Co z tego że jest 1 pip spredu jak przydzie do zamknięcia to w stosunku do ECN nawet jest gorsze zamknięcie o 30-50 pipsów .../ tak było.../
Co z tego że jeden pip spredu jak w stosunku do ECN zamykamy nawet 2-7 pipsów gorzej.
NAJWAŻNIEJSZE to wiarygodny partner oraz kwotowania w 1 sekundę 100-200 razy przez największe banki na świecie.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
- denaturaton
- Stały bywalec

Czyli rozumiem, że zachowania MM zachowaniami MM,
ale broker wiarygodny i na początek, nie do skalpowania jak najbardziej się nadaje?
Zacytuje jeden z postów na tym forum "jak ktoś nie wygrywa na MM to i na ECN nie bedzie"
Gdzieś trzeba zacząć a mikroloty, z polską walutą , dużą dźwignią oraz niewielkim depozytem kuszą aż miło
Pozdrawiam
ale broker wiarygodny i na początek, nie do skalpowania jak najbardziej się nadaje?
Zacytuje jeden z postów na tym forum "jak ktoś nie wygrywa na MM to i na ECN nie bedzie"
Gdzieś trzeba zacząć a mikroloty, z polską walutą , dużą dźwignią oraz niewielkim depozytem kuszą aż miło
Pozdrawiam
- denaturaton
- Stały bywalec

Mają mają. Zastanawiam się nad nimi, nawet otrzymałem odpowiedź, że w planach jest wprowadzenie waluty PLN jednak nie potrafią powiedzieć na razie kiedy.Microbi pisze:Konto nie Pro jak nie chcesz skalpować jest ok, generalnie czy to na koncie Standard czy PRO problemów nie miałem, to samo z wypłatami itd, natomiast jeśli myślisz o skalpie to popatrz na ofertę FX-Salt, mają też zdaje się mikroloty.
Tak jak wspomniałem dopiero zaczynam i chciał bym mieć w miarę z górki przy rozliczeniach z US.
Salt w ogóle utrzymuje, ze działa jako ECN na MT4 na zasadzie bridge (??) a na pewno NDD, więc generalnie prawie idealnie
Jeszcze jednak poczytam i potestuję dema, a AM na początek kuszący jak już wyżej wspominałem
Pozdrawiam
Hej!
Chciałbym zrezygnować z AM i wypłacić wszystkie, niewielkie środki (127.62 euro) przez przelew na rach. bankowy. Ile oni pobierają prowizji za to? Gdy wpisałem całą kwotę, to pojawił się błąd:
Beznadziejnie to rozwiązali. Mogli napisać, ile wynosi prowizja i pobrać ją automatycznie
Chciałbym zrezygnować z AM i wypłacić wszystkie, niewielkie środki (127.62 euro) przez przelew na rach. bankowy. Ile oni pobierają prowizji za to? Gdy wpisałem całą kwotę, to pojawił się błąd:
mimo, że piszą, iż jeśli nie mam otwartych pozycji, to mogę wypłacić wszystko. Zjechałem już do kwoty 122.60 i cały czas to samo.Brak wystarczającej ilości środków z uwzględnieniem prowizji.
Beznadziejnie to rozwiązali. Mogli napisać, ile wynosi prowizja i pobrać ją automatycznie
"W Bogu wszelkie nasze bogactwo."