Admiral Markets - Wątek II
-
- Gaduła
-
- Gaduła
-
- Bywalec
Kończę swoją przygodę z AM PRO. W środę wykonałem ostatnie dwa wejścia ale to było tylko na potwierdzenie "rozstania". Nie dajcie się nabierać na niskie opłaty i spready - co z tego jak zlecenia nie są realizowane po tym co ustawię a mają przeskoki średnio o 1 pips. Mam na myśli SL bo nie sprawdziłem wejść oczekujących ale z palca też można było zobaczyć jak się otwiera nie tam gdzie chciałem.
Najgorsze jest to że nie pamiętam takich problemów po założeniu rachunku (ok. 4 miesiące temu) ale potem mieli problemy z płynnością o której kilka osób pisało na forum - niby zmieniali oprogramowanie czy coś tam ale nic to nie poprawiło. Potem jakieś kolejne problemy itd itp.
W czwartek wypłaciłem resztę kasy z rachunku i plus za to że na koncie były już w piątek.
Osobiście nie polecam konta AM PRO.
Najgorsze jest to że nie pamiętam takich problemów po założeniu rachunku (ok. 4 miesiące temu) ale potem mieli problemy z płynnością o której kilka osób pisało na forum - niby zmieniali oprogramowanie czy coś tam ale nic to nie poprawiło. Potem jakieś kolejne problemy itd itp.
W czwartek wypłaciłem resztę kasy z rachunku i plus za to że na koncie były już w piątek.
Osobiście nie polecam konta AM PRO.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
AM PRo SUX
Osobiście również nie polecam. W tym tygodniu wycofuje swoje pieniądze...
Support Sux...
ciężko reklamować zlecenia...
ogólnie mają wszystko w dupie
To prawda na początku było bajecznie
ale chyba im się to nie opłacało...
Polecam zmienić brokera

Support Sux...
ciężko reklamować zlecenia...
ogólnie mają wszystko w dupie

To prawda na początku było bajecznie

Polecam zmienić brokera
Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

Ja stawiam na to ze ich systemy nie wyrabiaja, dlatego sa rekwoty itd.
Na razie tam jestem bo moja gra nie jest szybka - 1-2 zlecenia dziennie to ostatnio maks - i nie mam na razie problemow... poza rekwotowaniem bo jak edek sunie 5 pips na sekunde to trudno takie cos zlapac jak systemy sa nie za szybkie.
Na razie tam jestem bo moja gra nie jest szybka - 1-2 zlecenia dziennie to ostatnio maks - i nie mam na razie problemow... poza rekwotowaniem bo jak edek sunie 5 pips na sekunde to trudno takie cos zlapac jak systemy sa nie za szybkie.