Let's Rock!

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Godfather »

zicmar pisze:A jak Twoje wyniki ? Nie moge się doczekać jak działa Twój autorski system MIX
No coż, myślałem że jesteś na tyle inteligentny, żeby zrozumieć, że to był "żart" ...
Damfry jest bardziej inteligentny :d, zakumał od razu :d

Planowałem to pociągnąć dłużej, ale w sytuacji gdy sprawa z GWH się wyjaśniła tak szybko, nie będę na to tracił czasu ...

No i tak przy okazji, że się wcinasz zicmar, może Ty byś pokazał jakiegoś myfxbooka? Tyle się naczytałem o Twoim super systemie ...
Może bym się nawet na szkolenie zapisał, gdybym wiedział, że to co czytam to prawda ...
Proste rzeczy bywają bardzo trudne, ponieważ są bardzo łatwe.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

nie robcie niepotrzebnego smietnika, wystarczy, ze gwh udowodni to co chce udowodnic i sprawa zalatwiona, do tego czasu poczekajmy

inwestor86 pisze:jest to koniecznosc, jesli chcesz skutecznie udowodnic komus, ze sie myli, bo statystyk podpietych do konta nie da sie oszukac, a kolega Godwillhunting sam mowi, ze chce cos udowodnic kilku osobom z forum. Nie widze problemu, podpinamy konto i widzimy jakie to SL bylo naprawde..

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Damfry pisze:chłopak jest pełnoletni i pozew cywilny o zniesławienie może Ci założyć
Skąd Ty się urwałes człowieku?
Zniesławienie kogo - nicku czy może Matt-a Damona-a , który jest na awatarze?
A ten proces przeciw komu chiałbyś zakładać - przeciw "ojcu chrzestnemu" czy może przeciw Al-owi Pacino, który odtwarzal głowną rolę?

Dawno się tak nie uśmiałem. :d

Oj koledzy z kółka adoracji - jesteście zarąbiści. Chętnie bym się z Wami spotkał na piwie .... porozmawilibyśmy o średnich i o szkoleniach ...
Może bym się nawet zapisał do Waszego kółka ... :d

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Tzn. jeśli ktoś tu jeszcze czeka na myfxbooka to raczej szkoda czasu, bo ja cały czas trzymam się tego co kilka razy powiedziałem. Dziennik jest, był i będzie prowadzony na takich zasadach o jakich sam zdecyduje, a nie na takich jakie ktoś będzie chciał mi narzucić. Jeśli komuś się to nie podoba to niestety nic na to nie poradzę i pozostaje mi tylko życzyć ostrożności przy laniu pomyj. Mówią, że można się przy tym nie mało ochlapać :wink:
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Godfather pisze:Skąd Ty się urwałes człowieku?
A ten proces przeciw komu chiałbyś zakładać - przeciw "ojcu chrzestnemu" czy może przeciw Al-owi Pacino, który odtwarzal głowną rolę?
pomijając fakt że w naszym kraju nie ma dużych odszkodowań to tu byś się zdziwił , jak mówił mój profesor ze studiów na prawie , niewiedza ze znajomości prawa, z rzeczy oczywistych poraża :-) no ale jak mniemam kolejny użytkownik internetu co myśli o anonimowości :mrgreen:

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Good Will Hunting pisze:Tzn. jeśli ktoś tu jeszcze czeka na myfxbooka to raczej szkoda czasu, bo ja cały czas trzymam się tego co kilka razy powiedziałem.
No tak to najlepsze rozwiązanie w Twojej sytuacji ... iść w zaparte.
Wiesz jeśli jesteś rzeczywiście taki młody jak piszesz, to zastanów się trochę nad sobą ... to, co robisz nie jest dobre .... to tyle ode mnie ...

Awatar użytkownika
mdmainside
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mdmainside »

Poszczególni użytkownicy mają najwidoczniej problem z przyjęciem do świadomości że NA RYNKU FOREX DA SIĘ ZAROBIĆ!

Dowód na autentyczność transakcji jest dziecinadą , jest to prywatna sprawa autora, ja osobiście jestem wdzięczny że istnieje wartościowy dziennik z którego coś mogę się nauczyć i życzę autorowi wszystkiego dobrego.

Ale do czego zmierzam , dzieci , zazdrośni wypie..... bo nie idzie w tym gąszczu pyskówek odczytać wartościowych postów!!!

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Microbi pisze:
Godfather pisze:Skąd Ty się urwałes człowieku?
pomijając fakt że w naszym kraju nie ma dużych odszkodowań to tu byś się zdziwił , jak mówił mój profesor ze studiów na prawie , niewiedza ze znajomości prawa, z rzeczy oczywistych poraża :-) no ale jak mniemam kolejny użytkownik internetu co myśli o anonimowości :mrgreen:
Ty Kolego prawo studiowałeś? Jak długo?
W którym momencie dopatrzyłes się zniesławienia i zniesławienia kogo/czego?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

czy ja napisałem ze się dopatrzyłem, czytaj ze zrozumieniem, w szkole nie uczyli :-) a poza tym wiesz, wszystko gra słów i w zasadzie jak by na to nie patrzeć zarzuciłeś publicznie oszustwo więc wiesz, teraz to kwestia tylko interpretacji, ładnego ubrania w słowa itd, niestety w naszym kraju nieopłacalne :-) koniec OT

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Microbi pisze:zarzuciłeś publicznie oszustwo
Tak? W którym momencie?
Gdzie przeczytałeś w mojej wypowiedzi takie słowo?
Nie pomieszało Ci się trochę w tej zielonej główce? :mrgreen:

Zablokowany