Let's Rock!

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Dobra, to może pora na mój ostatni post w tej sprawie.

Bardzo mi miło, że mój dziennik cieszy się tak dużym zainteresowaniem. Odwołując się do maksymy znanej z Hollywood mogę czuć się zadowolony. W końcu - "Nieważne jak o Tobie mowią, ważne żeby mówili". Bardzo, naprawdę bardzo się cieszę z tego, że tak wiele osób przegląda ten temat, śledzi screeny i wyniki, które wrzucam. Mimo, że większość z osób, które przed chwilą się odezwały napisały dopiero pierwszy post w temacie to mam nadzieję, że napiszą więcej w niedalekiej przyszłości. W końcu zainteresowanie moim dziennikiem musi o czymś świadczyć.. :wink:

Nie jestem zwolennikiem spędzania czasu na forum. Zawsze, kiedy mam okazję wdać się w jakąś dłuższą dyskusję rozważam wszystkie za i przeciw i koniec końców nie piszę nic. Wolę pogadać o pierdołach z dziewczyną, spotkać się z nią, poczytać fajną książkę, obejrzeć dobry film, pouprawiać jakiś sport lub po prostu wyjść ze znajomymi na piwo. Wszystkie te rzeczy, które tu wymieniłem są o stokroć lepsze niż forumowe kłótnie, podrabianie screenów czy bronienie swoich racji. Jeśli bym nie zarabiał tych pieniędzy o których tutaj piszę, a jedynie tworzył screeny to jak miałoby się to do mojego podejścia? Panowie, tak jak mówicie - nie warto i ja o tym doskonale wiem.

Może zabrzmię w tym momencie zarozumiale ale wydaje mi się, że takie same pieniądze, albo nawet i większe, robiłbym bez opisywania swoich wejść na forum. Sam, kiedy widzę te wszystkie oskarżenia, głównie jednego z użytkowników, zastanawiam się czy warto. Dziennik założyłem tylko po to żeby udowodnić sobie i może paru innym osobom, że się da lub się nie da. Ku pokrzepieniu bądź ku przestrodze. Gdybym chciał kogoś z Was oszukać to naprawdę jestem na tyle kumatym kolesiem, że byłbym w stanie dopieścić screen do tego stopnia, że by się nikt nie wyznał. Większość z chociażby średnio doświadczonych traderów byłaby w stanie to zrobić, tylko po co?

Rzecz jasna ja na nikogo się nie obrażam czy coś takiego, nie musicie mnie nawet przepraszać. Tak jak kilka osób już wyżej napisało, zadziałała psychologia tłumu i nie ma w tym nic dziwnego zwłaszcza, że już od dawna jeden z użytkowników tego forum próbuje zrobić ze mnie oszusta. Cóż, to wolny kraj, a jeśli moderacja forum nic z tymi oskarżeniami nie robi to i ja się z nimi muszę pogodzić. Nie dziwie się więc osobom, które zwróciły uwagę na to, że coś nie gra. Sam gdybym coś takiego zauważył to też napisałbym odpowiedniego posta, bo nikt z nas przecież nie lubi być oszukiwany. Fakt faktem SL na większości moich screenów jest ruszony i szczerze powiedziawszy zupełnie nie wiem czemu tak się dzieje. Musiałem przez jakieś niechlujstwo coś zrobić/zmienić, nie wiem jak i nie wiem kiedy, trudno będę musiał z tym żyć, a na następnych screenach z pewnością zwrócę na to uwagę.

Jeszcze jedna paląca kwestia, a mianowicie - czy ja chcę kogoś reklamować? To śmieszne, kogo miałbym reklamować? Reklamuje tu tylko siebie i tradeowanie swoją metodą. Z moich ust, nigdy na tym forum nie padło słowo "szkolenia" w znaczeniu "chcę organizować szkolenia". Na dzień dzisiejszy, bez brzydko powiem użerania się z ludźmi, z tradeowania robię na tyle dobre pieniądze, że mi to wystarcza. Zresztą, ja mam tylko 18 lat i więcej pieniędzy niż na kino z dziewczyną, na parę ubrań i jakieś inne drobne przyjemności naprawdę mi nie potrzeba :wink:.

Spokojnie panowie, mniej nerwów, róbmy pieniądze, a nie twórzmy konflikty, wszystkim nam to wyjdzie na dobre. Kto ma mnie za wstrętnego oszusta i manipulatora - nie czyta, kto wierzy że jednak nie jestem idiotą - czyta nadal. To prosta sprawa, na forum mamy masę dzienników, po co czytać ten w którym autor naszym zdaniem kantuje i tracić nerwy? Przemyślcie to, ja nie chciałbym tracić już więcej czasu na tę sprawę więc wyświetlę się pewnie dopiero jutro z nowymi screenami.

Pozdrawiam serdecznie.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

inwestor86 pisze:Microbi napisał:
więc nie widzę sensu w manipulowaniu wykresem

pierwszy lepszy przyklad: podkrecanie wynikow > pozniejsza sprzedaz systemu dla naiwnych?
Twojego jakoś nie widać a prowadziśz dziennik , to jakaś konieczność ??? Kolega prowadzi dziennik i jego sprawa na jakich zasadach wiec o co bijecie pianę ? Godfather czepiłeś się tego myfxbooka jak rzep do psiego ogona, i na prawdę nie mogę zrozumieć po co ci to? Czy autor dziennika namawia do kupna systemu ? Nie, szkoli ? Nie , wiec nie rozumiem Twojego podejścia do tematu.
No i kolego Godfather może pokażesz jakim Ty jesteś super traderem .

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Godfather »

Good Will Hunting pisze:Dziennik założyłem tylko po to żeby udowodnić sobie i może paru innym osobom, że się da lub się nie da. Ku pokrzepieniu bądź ku przestrodze
Ciągle masz szansę człowieku.
Wystarczy podpiąć myfxbook-a ...

Oprócz tego, że jesteś świetnym traderem udowodnisz dodatkowo, że masz jaja i jesteś facetem, a nie chłopcem ...
Good Will Hunting pisze:ja nie chciałbym tracić już więcej czasu na tę sprawę więc wyświetlę się pewnie dopiero jutro z nowymi screenami
Jutro nowe screeny? Nie no, to już jest na prawdę żałosne ...
I pewnie wszystkie dzisiejsze wpisy w tej sprawie będą pousuwane?
Proste rzeczy bywają bardzo trudne, ponieważ są bardzo łatwe.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Godfather pisze:
Good Will Hunting pisze:Dziennik założyłem tylko po to żeby udowodnić sobie i może paru innym osobom, że się da lub się nie da. Ku pokrzepieniu bądź ku przestrodze
Ciągle masz szansę człowieku.
Wystarczy podpiąć myfxbook-a ...

Oprócz tego, że jesteś świetnym traderem udowodnisz dodatkowo, że masz jaja i jesteś facetem, a nie chłopcem ...
Good Will Hunting pisze:ja nie chciałbym tracić już więcej czasu na tę sprawę więc wyświetlę się pewnie dopiero jutro z nowymi screenami
Jutro nowe screeny? Nie no, to już jest na prawdę żałosne ...
I pewnie wszystkie dzisiejsze wpisy w tej sprawie będą pousuwane?
hej kolego, nie chcę być wredny czy coś - choć taką mam sławę na forum, a skoro mam to już nie mogę czynić inaczej. Tak więc zapytam Ciebie tak z czystej ciekawości - zero chamstwa na moje :) ale każdy odbierze to po swojemu:)

Ostatnio w naszej rozmowie dowiedzieliśmy się, że za przypierdzielanie się Ci płacą - ok rozumiem - trzeba jakoś żyć ( jedni koszą pipsy, inni robią szkolenia, kolejni zarabiają za bany na forum, a Tobie przypadła ta rola - pełen szacun praca jak praca)

Jednak analizując Twoje wypowiedzi nie mogę ogarnąć od siebie jednego pytania... czy za głupotę Ci płacą czy jest to raczej odziedziczone i raczej nie uleczalne? (jak to 2gie to przykro mi i łączę się z Tobą w bólu - po wieki)

Miłego:)

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Microbi pisze:No i kolego Godfather może pokażesz jakim Ty jesteś super traderem
Ja niestety nie jestem super traderem. Chciałem wierzyć, że GWH nim jest dlatego tak mi zależało na tym żeby podpiął myfxbook.
Niestety moje podejrzenia się sprawdziły. GWH też nie jest super traderem, a na dodatek okazał się zwykłym .......em (każdy sobie dopowie).

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Shadi pisze:czy za głupotę Ci płacą
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Czym się przejawia moja rzekoma głupota?

P.S.
A tak z innej beczki, to rozumiem, że czujesz pewien rodzaj solidarności z GWH.
Ciebie też proszono na forum o myfxbooka-a i też się wykręciłeś sianem ...
Lepiej pokazywać same super trejdy na screenach i uchodzić za guru ... jakież to wtedy proste nie?

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Witam, miałem zamiar nie wcinać sie w ten dziennik, ale tak mnie wkurzasz Godfather ta swoją zajdłością w tępieniu wszystkiego co jest zwiazane z moją osobą, że nie wytrzymalem. Myslę, że niebawem pojawią się inne dzienniki, gdzie autorzy beda sie posługiwali wiedzą o średnich a więc przygotuj się psychicznie zebyś przypadkiem w tej swojej krucjacie nie trafił do domu bez klamek
Pozdrawiam
Zicmar
Ps. A jak Twoje wyniki ? Nie moge się doczekać jak działa Twój autorski system MIX
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Microbi pisze:Twojego jakoś nie widać a prowadziśz dziennik
gdybys czytal moj dziennik od poczatku, to wiedzial bys, ze myfxbook byl podpiety przez dluzszy czas m.in. w celu udowodnienia pewnej znanej pani na forum, ze na fx da sie zarabiac

Microbi pisze:to jakaś konieczność ???
jest to koniecznosc, jesli chcesz skutecznie udowodnic komus, ze sie myli, bo statystyk podpietych do konta nie da sie oszukac, a kolega Godwillhunting sam mowi, ze chce cos udowodnic kilku osobom z forum. Nie widze problemu, podpinamy konto i widzimy jakie to SL bylo naprawde..

Awatar użytkownika
Damfry
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damfry »

Godfather pisze:
Microbi pisze:No i kolego Godfather może pokażesz jakim Ty jesteś super traderem
Ja niestety nie jestem super traderem. Chciałem wierzyć, że GWH nim jest dlatego tak mi zależało na tym żeby podpiął myfxbook.
Niestety moje podejrzenia się sprawdziły. GWH też nie jest super traderem, a na dodatek okazał się zwykłym .......em (każdy sobie dopowie).
To wie tylko on Ty masz poszlaki, a w prawie polskim synku mamy domniemanie niewinności. Jeśli nie jesteś w stanie udowodnić komuś winy, nie próbuj go nawet oskarżać, bo chłopak jest pełnoletni i pozew cywilny o zniesławienie może Ci założyć.
Jak bym na jego miejscu uzbierał te 20 klocków przeznaczył bym cześć na taki pozew, bo Ty po dobroci nie rozumiesz. Hmmmm może i Shadi ma racje z tym dziedziczeniem :lol:

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Godfather pisze:
Shadi pisze:czy za głupotę Ci płacą
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl? Czym się przejawia moja rzekoma głupota?

P.S.
A tak z innej beczki, to rozumiem, że czujesz pewien rodzaj solidarności z GWH.
Ciebie też proszono na forum o myfxbooka-a i też się wykręciłeś sianem ...
Lepiej pokazywać same super trejdy na screenach i uchodzić za guru ... jakież to wtedy proste nie?
Jak oskarżanie przychodzi prosto, zero dowodów tylko przypuszczenia ale jednak uznane za fakt, bo Ty tak twierdzisz. Wiesz, gorzej tylko się później z tego wykręcić. Co, zwykłe przepraszam? Sorry mi to za mało by było. Ba w dupie miałbym takie przeprosiny. Kim Ty jesteś dla mnie czy dla autora wątku - nikim więcej jak tylko kolejnym zazdrosnym użytkownikiem szukającym taniej sensacji.. Więc dlaczego miałbym się przed Tobą płaszczyć lub Tobie się tłumaczyć i/lub cokolwiek pokazywać? Zazdrość, zazdrość jest w śród nas :)

Zablokowany