Let's Rock!

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

aa chodzi wam o SL-a tak? ruszył mi się w prawo niechcący jak usuwałem średnie z wykresu
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

buhaha poszła psychologia tłumu ^^ jak dzieci :)

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Nie no fakt, SL powinien być nad ceną, w tym przypadku mogę dać wykres z jeszcze raz naniesionymi wynikami lub nawet to wejście na statemencie. Po prostu niechcący mi się jakimś cholernym przypadkiem ruszyło go i przesunął się trochę w prawo. Gdyby nie wiadomość od jednego z użytkowników forum to bym nawet nie wiedział o co chodzi :?

Btw. co bardziej wnikliwi powinni to zauważyć już na pierwszym screenie z zółtym tłem. Tam też zrobiłem takie samo "oszustwo" przypadkiem :wink:
Ostatnio zmieniony 08 cze 2011, 14:16 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

psychologia zazdrości i tyle :-) jakie to typowe dla niektórych osób na tym forum z zachowaniem dzieci z piaskownicy, kogo kolega miały oszukać ??? Chyba samego siebie jak już, więc nie widzę sensu w manipulowaniu wykresem, usunął swoje średnie i miał do tego prawo, proste. sprawa wyjaśniona :-)

ps

no ale taki mit pokutuje że trzeba z 5 lat na demo posiedzieć by bawić się mikrolotem :-) bo Forex to jakaś bestia nieokiełzana

Awatar użytkownika
admkowal
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: admkowal »

Jeśli jest jak piszesz (oby) to z mojej strony przeprosiny. I to nie kwestia polskiej zazdrości tylko kwestia podwyższonej czujności. Wolę przegiąć w tę stronę niż być szczęśliwym naiwniakiem.

http://www.youtube.com/watch?v=y0Ds6joW5RM

:wink:
Microbi pisze:nie widzę sensu w manipulowaniu wykresem
Ty nie.
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu

AK

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Good Will Hunting pisze:Nie no fakt, SL powinien być nad ceną, w tym przypadku mogę dać wykres z jeszcze raz naniesionymi wynikami lub nawet to wejście na statemencie. Po prostu niechcący mi się jakimś cholernym przypadkiem ruszyło go i przesunął się trochę w prawo. Gdyby nie wiadomość od jednego z użytkowników forum to bym nawet nie wiedział o co chodzi :?

Btw. co bardziej wnikliwi powinni to zauważyć już na pierwszym screenie z zółtym tłem. Tam też zrobiłem takie samo "oszustwo" przypadkiem :wink:
Na zoltym screenie to nawet 2 razy jest przesuniete. Nie wiem jak Ty srednie usuwasz, ale ja klikam prawym przyciskiem i Usun, a zeby przesunac obiekt, trzeba go najpierw klikac 2 razy lewym i dopiero wtedy mozna ruszyc.. troche ciezko kupic Twoje wytlumaczenie.
Microbi pisze:więc nie widzę sensu w manipulowaniu wykresem
pierwszy lepszy przyklad: podkrecanie wynikow > pozniejsza sprzedaz systemu dla naiwnych?
Ostatnio zmieniony 08 cze 2011, 14:32 przez inwestor86, łącznie zmieniany 1 raz.

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Godfather »

inwestor86 pisze:nie chce byc wscibski, ale ten drugi wykres z naniesionymi wejsciami jest kombinowany.. czy ktos jeszcze to widzi?
Good Will Hunting pisze:aa chodzi wam o SL-a tak? ruszył mi się w prawo niechcący jak usuwałem średnie z wykresu
Hmmm.
Jak się usuwa średnią z wykresu, to się klika prawym klawiszem myszy na średnią i wybiera opcję "usuń wskaźnik".
Nie bardzo rozumiem jak podczas tej operacji można przesunąć kreseczkę oznaczającą SL, skoro trzeba ją zaznaczyć (klikając dwa razy LEWYM klawiszem myszy), przeciągnąć i następnie "odznaczyć" (znowu klikając 2 razy lewym)?
Microbi pisze:kogo kolega miały oszukać ???
Może potencjalnych chętnych na szkolenia?
Microbi pisze:proste. sprawa wyjaśniona
Sprawa wyjaśniona będzie jak kolega GWH pokaże myfxbook-a :d
Ale znając życie nie pokaże, tylko zaraz się oburzy, że siejemy jakieś podejrzenia ... he he
Proste rzeczy bywają bardzo trudne, ponieważ są bardzo łatwe.

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

Good Will Hunting pisze:Btw. co bardziej wnikliwi powinni to zauważyć już na pierwszym screenie z zółtym tłem. Tam też zrobiłem takie samo "oszustwo" przypadkiem
Wiesz Kolego - wg mnie przesuwałeś po prostu strzałkę z momentem wejścia i zapomniałeś o przesunięciu kreseczki z SL-em.
Nie uwierzę, w dwa takie "przypadki". Coś kombinujesz z wykresami i tyle.
Przecież mógłbyś wejścia z historii nanieść na nowe okno gdzie masz pusty wykres bez średnich. Nie byłoby prościej?

Zachowaj się jak facet i pokaż statement lub myfxbooka. Jeśli mówisz prawdę zakończysz niepotrzebną dyskusję....

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Godfather pisze:Zachowaj się jak facet i pokaż statement lub myfxbooka. Jeśli mówisz prawdę zakończysz niepotrzebną dyskusję....
tylko myfxbook, statement jest malo wazny

jesli sie myle, to zwroce honor

Godfather
Stały bywalec
Stały bywalec

inwestor86 pisze:tylko myfxbook, statement jest malo wazny
Masz rację. Ze statementem też można zrobić różne cuda ...

Podepnij myfxbooka Good Will Hunting - to chyba nie wstyd pokazać, że się jest świetnym traderem?

Zablokowany