Let's Rock!
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Nie no fakt, SL powinien być nad ceną, w tym przypadku mogę dać wykres z jeszcze raz naniesionymi wynikami lub nawet to wejście na statemencie. Po prostu niechcący mi się jakimś cholernym przypadkiem ruszyło go i przesunął się trochę w prawo. Gdyby nie wiadomość od jednego z użytkowników forum to bym nawet nie wiedział o co chodzi 
Btw. co bardziej wnikliwi powinni to zauważyć już na pierwszym screenie z zółtym tłem. Tam też zrobiłem takie samo "oszustwo" przypadkiem

Btw. co bardziej wnikliwi powinni to zauważyć już na pierwszym screenie z zółtym tłem. Tam też zrobiłem takie samo "oszustwo" przypadkiem

Ostatnio zmieniony 08 cze 2011, 14:16 przez Good Will Hunting, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
psychologia zazdrości i tyle
jakie to typowe dla niektórych osób na tym forum z zachowaniem dzieci z piaskownicy, kogo kolega miały oszukać ??? Chyba samego siebie jak już, więc nie widzę sensu w manipulowaniu wykresem, usunął swoje średnie i miał do tego prawo, proste. sprawa wyjaśniona 
ps
no ale taki mit pokutuje że trzeba z 5 lat na demo posiedzieć by bawić się mikrolotem
bo Forex to jakaś bestia nieokiełzana

ps
no ale taki mit pokutuje że trzeba z 5 lat na demo posiedzieć by bawić się mikrolotem

Jeśli jest jak piszesz (oby) to z mojej strony przeprosiny. I to nie kwestia polskiej zazdrości tylko kwestia podwyższonej czujności. Wolę przegiąć w tę stronę niż być szczęśliwym naiwniakiem.
http://www.youtube.com/watch?v=y0Ds6joW5RM

http://www.youtube.com/watch?v=y0Ds6joW5RM

Ty nie.Microbi pisze:nie widzę sensu w manipulowaniu wykresem
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
- inwestor86
- Pasjonat
Na zoltym screenie to nawet 2 razy jest przesuniete. Nie wiem jak Ty srednie usuwasz, ale ja klikam prawym przyciskiem i Usun, a zeby przesunac obiekt, trzeba go najpierw klikac 2 razy lewym i dopiero wtedy mozna ruszyc.. troche ciezko kupic Twoje wytlumaczenie.Good Will Hunting pisze:Nie no fakt, SL powinien być nad ceną, w tym przypadku mogę dać wykres z jeszcze raz naniesionymi wynikami lub nawet to wejście na statemencie. Po prostu niechcący mi się jakimś cholernym przypadkiem ruszyło go i przesunął się trochę w prawo. Gdyby nie wiadomość od jednego z użytkowników forum to bym nawet nie wiedział o co chodzi
pierwszy lepszy przyklad: podkrecanie wynikow > pozniejsza sprzedaz systemu dla naiwnych?Microbi pisze:więc nie widzę sensu w manipulowaniu wykresem
Ostatnio zmieniony 08 cze 2011, 14:32 przez inwestor86, łącznie zmieniany 1 raz.
inwestor86 pisze:nie chce byc wscibski, ale ten drugi wykres z naniesionymi wejsciami jest kombinowany.. czy ktos jeszcze to widzi?
Hmmm.Good Will Hunting pisze:aa chodzi wam o SL-a tak? ruszył mi się w prawo niechcący jak usuwałem średnie z wykresu
Jak się usuwa średnią z wykresu, to się klika prawym klawiszem myszy na średnią i wybiera opcję "usuń wskaźnik".
Nie bardzo rozumiem jak podczas tej operacji można przesunąć kreseczkę oznaczającą SL, skoro trzeba ją zaznaczyć (klikając dwa razy LEWYM klawiszem myszy), przeciągnąć i następnie "odznaczyć" (znowu klikając 2 razy lewym)?
Może potencjalnych chętnych na szkolenia?Microbi pisze:kogo kolega miały oszukać ???
Sprawa wyjaśniona będzie jak kolega GWH pokaże myfxbook-aMicrobi pisze:proste. sprawa wyjaśniona

Ale znając życie nie pokaże, tylko zaraz się oburzy, że siejemy jakieś podejrzenia ... he he
Proste rzeczy bywają bardzo trudne, ponieważ są bardzo łatwe.
Wiesz Kolego - wg mnie przesuwałeś po prostu strzałkę z momentem wejścia i zapomniałeś o przesunięciu kreseczki z SL-em.Good Will Hunting pisze:Btw. co bardziej wnikliwi powinni to zauważyć już na pierwszym screenie z zółtym tłem. Tam też zrobiłem takie samo "oszustwo" przypadkiem
Nie uwierzę, w dwa takie "przypadki". Coś kombinujesz z wykresami i tyle.
Przecież mógłbyś wejścia z historii nanieść na nowe okno gdzie masz pusty wykres bez średnich. Nie byłoby prościej?
Zachowaj się jak facet i pokaż statement lub myfxbooka. Jeśli mówisz prawdę zakończysz niepotrzebną dyskusję....
Proste rzeczy bywają bardzo trudne, ponieważ są bardzo łatwe.
- inwestor86
- Pasjonat