Godfather pisze:Damfry pisze:uczepiłeś się tego systemu i za wszelką cenę chcesz dowieść, że jest zły
Nie odwracaj kota ogonem człowieku. Ja nie chcę niczego dowieść.
Ja oczekuję, że ktoś kto zachwala, że coś jest bardzo dobre udowodni, że rzeczywiście takie jest ... to wszystko.
Damfry pisze:Gdzie coś o systemie max tam pierwszy jego największy antyfan, a gdyby na prawdę był nic nie warty, to już dawno na forum był by temat, że to oszustwo. Nie przyszło Ci to jeszcze do głowy?
Mogę Ci odpowiedzieć stosując dokładnie tą samą logikę.
Gdyby ten system na prawdę był coś warty, to już dawno na forum ktoś by pokazał jakiś dowód (statement, myfxbook itp), że system jest dobry. Nie przyszło Ci to jeszcze do głowy?
Chcesz dowieść! tak sie przy***łeś jak jakiś nawiedzony
Człowieku czy Ty nie umiesz czytać, ze zrozumieniem jasno pisał powtarzał, to nie jest żadna reklama, a Ty wraz swoje. Zdejmij klapki z oczu i dopuść do świadomości, że chłop sobie dziennik założył. Jak każdy wpisał nazwę do nazwy dziennika, PA, Pie, harmonic itp żadne couda nic nowatorskiego zwyczajny dziennik, a Ty sobie usrałeś, że jest to reklama.
Gdyby Zicmar założył to się zgodzę mógłbyś tak myśleć, ale nie postronna osoba.
Swoją drogą tyle osób pochwaliło system co było na szkoleniu, że ma to ręce i nogi, (przecież mogli napisać ze to zwykłe badziewie gdyby tak było)a Ty wraz swoje z upartością urzędu skrablowego pokaż, pokaz, pokaż!!!
Daj żyć sobie i innym, nikt Cie nie zmusza ani do czytania ani do szkolenia, o co Ci chodzi? Za kogo się masz, że będziesz rozkazywał innym co mają robić? pokaż staty, albo nie bo jesteś grafikeim i będziesz podrabiał scirny... teraz jęczysz jak cyganka pod kościołem. Załóż boxa tylko czy na pewno to będzie Ci wystarczało? przecież można sobie każdego fxbooka podpiąć w stopce do linku i co wtedy? Obstawiam, że za chwile i take gadanie wyjdzie z Twojej strony, bo przecież nie masz gwarancji ze to jego fxbook.
To jest paranoiczne zachowanie z Twojej strony wielu ludzi Ci juz o tym pisze i daj sobie spokój wreszcie, tego badziewnego powtarzania sie czytać nie da