AliorTrader - ECN.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Ale to musisz użyć innego wskaźnika HA bo ten, który podałeś wygląda identycznie w Alior Traderze jak i w MT4 (screenshoty z MT4 i AT jakie przedstawiłem Ci kilka postów wyżej).arturd pisze:nie twierdzę, że jest żle.MaRCHeW pisze:Wrzuciłem HA na wykresy Alior Tradera i MT4. Różnic specjalnie nie widzę i w/g mnie wszystko jest ok.
edit
interesuje mnie możliwość posiadania w alior widoku wykresu z lewej strony.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
witam,
obserwujac notowania na koncie demo odnosze wrazenie ze przy mocniejszych tickach rzedu kilku pipsow np na edku notowania w aliorze sa opoznione o kilka sekund wzgledem innych brokerow takich jak admiral, tms , xtb...
Czy demo ECN nie odzwierciedla rzeczywistego ECNa ? Jezeli tak to dlaczego tak jest ?
obserwujac notowania na koncie demo odnosze wrazenie ze przy mocniejszych tickach rzedu kilku pipsow np na edku notowania w aliorze sa opoznione o kilka sekund wzgledem innych brokerow takich jak admiral, tms , xtb...
Czy demo ECN nie odzwierciedla rzeczywistego ECNa ? Jezeli tak to dlaczego tak jest ?
- Spekulant83
- Gaduła
Witam.
My też mamy inne obowiązki niż ciągłe odpisywanie na to samo pytanie osobom, którym się nie chce poczytać wątku.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dodano po 2 minutach:
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Spekulant83 pisze:No i co? Taki młyn wyszedł, że ho ho.
Nie mam zupełnie czasu na przeglądanie wątku i wyłapywanie info jak tam z kontem REAL.
Jak to wszystko śmiga? Czy są jakieś mankamenty?
Panowie zadajcie sobie trochę trudu i przeglądnijcie wątek. Odpisywanie n-ty raz na to samo pytanie robi się trochę frustrujące.schreek pisze:nie przeglądałem forum wiec mogę powtarzać pytanie odnośnie historii walut wyświetla mi sie tak ok od 16 marca br czy bedą dane bardziej historyczne ? pisze o rachunku real pozdrawiam
My też mamy inne obowiązki niż ciągłe odpisywanie na to samo pytanie osobom, którym się nie chce poczytać wątku.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Dodano po 2 minutach:
Witam.
Real jest szybszy niż demo Alior Tradera. Na realu nie ma takich opóźnień. Różnice w cenie mogą się zdarzyć ale opóźnienia kilkusekundowe już nie - przynajmniej takowych nie zauważyłem u siebie.Guteks pisze:witam,
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Sorry, ze sie wtracam ale chyba sie nie mozecie dogadac. Koledze arturd chodzi chyba o funkcje jaka jest w MT4 "Chart on foreground" gdy sie ja zaznaczy to wszystkie linie, srednie, wkazniki itd. sa na drugim planie tzn. nie przykrywaja barow/swiec.MaRCHeW pisze:Witam.
Różnice wynikają z datafeedu.arturd pisze:nie twierdzę, że jest żle.MaRCHeW pisze:Wrzuciłem HA na wykresy Alior Tradera i MT4. Różnic specjalnie nie widzę i w/g mnie wszystko jest ok.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Pozdr.
goose pisze:Sorry, ze sie wtracam ale chyba sie nie mozecie dogadac. Koledze arturd chodzi chyba o funkcje jaka jest w MT4 "Chart on foreground" gdy sie ja zaznaczy to wszystkie linie, srednie, wkazniki itd. sa na drugim planie tzn. nie przykrywaja barow/swiec.MaRCHeW pisze:Witam.
Różnice wynikają z datafeedu.arturd pisze: nie twierdzę, że jest żle.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Pozdr.
wielkie dzięki za pomoc
dołączam przekompilowane fibopiv.