Witam wszystkich, mój pierwszy post a więc kilka słów o mnie,
"zabawę" na koncie live forex zacząłem od pierwszego stycznia bieżącego roku.
Konto mam założone w XTB, po przeczytaniu kilkudziesięciu postów na tema XTB no i oczywiście moja praktyka z XTB z kłoniła mnie do założenia konta live pro w AM.
Mam teraz dylemat przeczytaniu tych kilku ostatnich wypowiedzi na temat AM i nie wiem czy zostać przy XTB czy wpłacić kasę do AM.
Proszę o jakieś info, sugestie.
pozdrawiam Krzysztof
Admiral Markets - Wątek II
-
- Gaduła
- Mighty Baz
- Pasjonat
na AM nie bylo jakiś dramatów, niepokoi tylko ten lag, poczekam te 2 tyg, na razie sobie pykam na alpari
Dodano po 10 godzinach 32 minutach:
coś mnie podkusiło i zagrałem na AM, lag 3 min, straciłem ok 4k , mam w logach, że próbowałem zamknąć zlecenie. Nic nie wchodziło, ani SL ani TP. Mam nadzieje, że reklamację uwzględnia, maila posłałem..., jakiś kijowy ten 13 piatek.
Dodano po 10 godzinach 32 minutach:
coś mnie podkusiło i zagrałem na AM, lag 3 min, straciłem ok 4k , mam w logach, że próbowałem zamknąć zlecenie. Nic nie wchodziło, ani SL ani TP. Mam nadzieje, że reklamację uwzględnia, maila posłałem..., jakiś kijowy ten 13 piatek.
W takiej sytuacji spróbuj dwóch rzeczy.coś mnie podkusiło i zagrałem na AM, lag 3 min, straciłem ok 4k , mam w logach, że próbowałem zamknąć zlecenie.
1- zresetuj aplikacje.
2- zresetuj komputer.
Daj znać w przyszłości czy pomogło.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Cyb, pewnie chodzi o rachunek PRO STP, a ten smigał dobrze, aktualnie jak AM napisał, ok tygodnia tak jeszcze może byc, jakieś zmiany na serwerach w rachunkach PRO, ja dziś skalpowałem, było ok,Cyb pisze:2- zmień brokera, ja od 2 lat w AM mam na stałe przypisane kilku minutowe opóźnienie. Czekanie Ci nic nie da.
mi napisali że jak takie coś wystąpi wysłać im logi .coś mnie podkusiło i zagrałem na AM, lag 3 min, straciłem ok 4k , mam w logach, że próbowałem zamknąć zlecenie. Nic nie wchodziło, ani SL ani TP. Mam nadzieje, że reklamację uwzględnia, maila posłałem..., jakiś kijowy ten 13 piatek.
Jesteś miły i życzliwy kolegom....Cyb pisze: zmień brokera, ja od 2 lat w AM mam na stałe przypisane kilku minutowe opóźnienie. Czekanie Ci nic nie da.
Jeżeli jest to prawda to CFTC ściga to z mocy prawa ,wystarczyło tyle napisać.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
Od kiedy to CFTC jest organem międzynarodowym ?
Gdzieś mam zgłaszanie tego gdziekolwiek. Czas to pieniądz. Skoro jestem na czarnej liście AM to trudno. Istnieją setki innych brokerów.
I tak - jestem życzliwy. Tłumaczę jak działa AM. Za dużo zarabiasz - wpadasz na stałe pod DD.
Ten broker nie powinien w ogóle istnieć.
Gdzieś mam zgłaszanie tego gdziekolwiek. Czas to pieniądz. Skoro jestem na czarnej liście AM to trudno. Istnieją setki innych brokerów.
I tak - jestem życzliwy. Tłumaczę jak działa AM. Za dużo zarabiasz - wpadasz na stałe pod DD.
Ten broker nie powinien w ogóle istnieć.