A może krótka, wobec słabej korekty na dwie długie czarne świece.Lunaris pisze:Hej,
A jak analizujecie sytuację na EURUSD dzienny? Ja oczekuję dalszy wzrost ale czekam na jeszcze jakieś potwierdzenie
Price Action - Asmodeus8 Journal
Nie ma co za bardzo bawic sie w przewidywanie.J-2X pisze:A może krótka, wobec słabej korekty na dwie długie czarne świece.Lunaris pisze:Hej,
A jak analizujecie sytuację na EURUSD dzienny? Ja oczekuję dalszy wzrost ale czekam na jeszcze jakieś potwierdzenie
Obszary wyznaczone. siedzimy, czekamy

"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
- Damian_GTK
- Pasjonat
Lex czy nie lepiej jest obserwować wykres świecowy? Na wykresie świecowym masz cały zakres wahania ceny, a na liniowym tylko zamknięcia - które nie oddają całego obrazu. (Sorry za OT)
Tak poza tym powodzenia
Tak poza tym powodzenia

TRZYMAJ SIĘ PLANU ! ! !
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
------------------------------------
PRICE ACTION zapraszam na STRONĘ, www poniżej
Przypomnij mi jak by co.Ramzes pisze:Lex7 te EUR CAD W1 na wybicie z trojkata to chyba setup na 2013 rok
Ale bede obserwowal
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas