marcin.ino
-
- Stały bywalec
marcin.ino pisze:Za czołem grę
marcin.ino pisze:tak aby zarobić chodź minimalną kwotę
marcin.ino pisze:wcześniej nie sadziłem (...) więc sadzę
marcin.ino pisze:Są to bardzo popularne wskaźniki dlatego iż twierdze że należy na nich grać bo wiele ludzi je stosuje .
Powodzeniamarcin.ino pisze:Będę podnosił stopa na każdym z oporów .fajnie ze coś tak potrzebnego odkryłem teraz już nie muszę zamykać sam transakcji zrobi to za mnie komp

-
- Stały bywalec
"Wszyscy twierdza, ze sie nie da, a potem przychodzi taki jeden, ktory o tym nie wie i to robi..."
Czyz gdzies juz nie bylo o tym, ze w prostocie sila...?
Ciekaw jestem dalszego rozwoju sytuacji...
Powodzenia kolego...
Czyz gdzies juz nie bylo o tym, ze w prostocie sila...?
Ciekaw jestem dalszego rozwoju sytuacji...

Powodzenia kolego...
Człowiek mądry uczy się na swoich błędach, człowiek sprytny uczy się na cudzych błędach, człowiek głupi nigdy się nie uczy!
MihauMihau pisze:marcin.ino pisze:Za czołem gręmarcin.ino pisze:tak aby zarobić chodź minimalną kwotęmarcin.ino pisze:wcześniej nie sadziłem (...) więc sadzęmarcin.ino pisze:Są to bardzo popularne wskaźniki dlatego iż twierdze że należy na nich grać bo wiele ludzi je stosuje .Powodzeniamarcin.ino pisze:Będę podnosił stopa na każdym z oporów .fajnie ze coś tak potrzebnego odkryłem teraz już nie muszę zamykać sam transakcji zrobi to za mnie komp
Powodzenia

-
- Stały bywalec
60% po 2 1/4 dnia jestem z siebie zadowolony . Przyznam się że od wczoraj gram na nieco ulepszonym systemie ,bardzo się z niego cieszę .Moja strategia jest nieco powiększona o jeden wskaźnik jestem nim zachwycony a odkryłem go przez przypadek i bardzo mi on dobrze pasuje . Także mam spore straty ale nie przewyższają zysków i to jest chyba najważniejsze . Początki z reguły zawsze mam udane
-
- Stały bywalec
dzięki że życzycie mi powodzenia sądziłem że nie jestem tu mile widziany . Postanowiłem założyć ten Jurnal ponieważ nikogo to nie interesowało w czasówkach jak to zarabiam a może tutaj kogoś tym zaciekawię . Obiecuję że jeżeli dojdę do około kilkuset procent to założę w końcu konto real tylko że jeszcze muszę się przyzwyczaić do ulepszonej strategi i wszystko ze sobą zgrać a to wymaga trochę czasu ale do nowego roku powinienem się uporać z racji tego że nie mam teraz zbyt dużo czasu wolnego . Jestem tylko na siebie zły z jednej rzeczy z tego że nie mam tak długiego stażu jak co niektórzy z was mogłem się tym zainteresować od przynajmniej 2006 roku teraz bym był o wiele lepszym traderem no ale cóż dwa lata temu jeszcze nie wiedziałem że coś takiego jak forex w ogóle istnieje . Wcześniej byłem zainteresowany GPW ale stwierdziłem że zarabia się tylko na wzrostach i to cala tą sytuację trudno ogarnąć ze wszystkimi spółkami czytając te wszystkie sprawy związane z nimi . Oczywiście jest jeszcze jedno złe rozwiązanie że GPW mam czas ograniczony trwania a forex jest 24h na dobę także to przemówiło mi za tym aby zaczynał tą grę na fx
-
- Stały bywalec
teraz pochwalę się moim wejściem na parze eur/usd oczywiście buy zlecenie zrealizowałem na poziomie 1.4383 Miałem ją już ustawioną na wzrosty już nieco niżej ale postanowiłem chwilę poskalpować . Czuję się tak pewnie z ulepszoną strategią że otworzyłem od razu 3 pozycję na północ na tejże parze ale nieco wcześniej niż to miało miejsce parę minut temu . Ustawiłem Sl na poziomie linii otwarcia zlecenia tak aby nic nie stracić a tylko zyskać do usłyszenia
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
kilka transakcji później i 77% zysku .Na dziś chyba już wystarczy rynek jest ociężały . Trochę strat ale nie wiele kilku pipsowe . Wykorzystanie cenowych ruchów świec myślę że zadowalające .Raz chciałem wejść z trendem ale zrezygnowałem i teraz żałuję . Dziennie przed komputerem spędzam max 3 h tyle że z przerwami nie kontrolując trendu ale sądzę że można tak robić gdy używam się SL Z dzisiejszego dnia najwięcej zarobiłem na transakcji 32$ największa strata to 13$ Powodzenia na forexie życzę wszystkim czytającym moje wpisy