marcin.ino pisze:Chciałem was przeprosić niestety mam już dość z prowadzeniem dziennika. Jak zwykle zrobiłem ten sam błąd co poprzednim razem . Może już nie będę się rozwodził na czym on polega. aktualnie jestem na stracie przez jeden dzień straciłem 70% wypracowany zysków przez jak zwykle własną głupotę dobrze że to tylko demo . Mam nową strategię trochę muszę ją jeszcze dopracować na bazie tej starej Po prostu mam problemy z psychiką i za żądzanie kapitału jak się trzymałem planu wszystko dobrze szło a jesli tak nie robię to jest mi pod górę Musiałem wam to napisać żebyście nie sądzili że jestem dobry początki zawsze mam udane gdy się już uciesze z zysków to mi gorzej idzie . Zauważyłem że teraz moja strategia działa tepiej na wyższych tefach także bedę musiał to jeszcze dopracować dzięki za wszystko może jeszcze o mnie coś poczytacie no i przestałem grać bez Sl a to jednak był bład licząc ogolnie to z 15 miałem nieudanych transakcji z rzędu tak około
Urzeka i fascynuje mnie Twoja prostolinijnosc...

Trzymalem kciuki za Twoj sukces, ale przeciez to demo, to jakie to ma znaczenie...

Zycze powodzenia mimo wszystko i jak kolega powyzej napisal, cwicz psychike...
a ode mnie:
...cwicz na REALU...