MaRCHeW pisze:Witam.
NiceFox pisze:Nie wygląda ta platforma na Protradera. Rok temu Protrader byl jeszcze w fazie beta. Zapisałem się Barclaysa. Jak się ze mną skontaktują to zobaczymy co to jest.
NiceFox jak odrobisz lekcje możemy wtedy podyskutować. Na siłę chcesz udowodnić swoje racje.
http://www.stockbrokers.barclays.co.uk/ ... icaccounts
Rok temu ProTrader był w fazie beta?

Mylisz PT Multistation z ProTraderem

To były dwa oddzielne projekty, z czego projekt PT Multistation został zakończony.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
BTW. Oprócz tego, że współpracuję z Aliorem, to także jestem ich klientem jeżeli chodzi o Alior Tradera.
Gdzieś od stycznia do kwietnia ubr testowałem Protradera. Tak jak napisałem wcześniej kompletnie niestabilna platforma.
Od września do listopada ubr testowałem PT Multistation dużo lepsza stabilność jednak niektóre aktualizacje powodowały kompletne zwiechy platformy.
Oczywiście nie dziwie się że jesteś klientem Aliora przecież gdyby było innaczej to jakbyś mógł naganiać im klientów.
W czasówkach zdaje się że są już głosy niezadowolenia z Aliora.
To jest broker, który dopiero zaczyna biznes dajmy mu trochę czasu na naukę ( 12 miesięcy) jak się nauczy to rachunki założymy. Pierwsza lekcja to rozpatrzenie reklamacji. Zobaczymy jak sobie poradzi.
Dodano po 1 minutach:
MaRCHeW pisze:
Specjalista z Ciebie NiceFox. Znasz się na rzeczy jak nikt inny

Z mojej strony EOT.
Może przedstawiciele Aliora będą mieli dla Ciebie więcej cierpliwości. Mi się ona już skończyła.
End of top ?
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.