Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Jak załozyc konto mini? Zarejestrowac sie na stronie i jakies papiery pocztą przyślą czy jak? Gdyby ktos mogl wytlumaczyć krok po kroku...

@down dzięki
Ostatnio zmieniony 01 maja 2011, 08:34 przez gfx, łącznie zmieniany 1 raz.

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

polaczeq pisze:Jak załozyc konto mini? Zarejestrowac sie na stronie i jakies papiery pocztą przyślą czy jak? Gdyby ktos mogl wytlumaczyć krok po kroku...
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0

rycerz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rycerz »

Witam,
Nie działają mi wykresy świecowe w MT. Próbowałem na kontach demo w AM, jak i w XTB. Czy wiecie cośna ten temat? Po przełączeniu na świecowy wyświetla się słupkowy.

Camel4
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Camel4 »

rycerz pisze:Witam,
Nie działają mi wykresy świecowe w MT. Próbowałem na kontach demo w AM, jak i w XTB. Czy wiecie cośna ten temat? Po przełączeniu na świecowy wyświetla się słupkowy.
Trzeba powiększyc.

rycerz
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: rycerz »

Camel4 pisze:
rycerz pisze:Witam,
Trzeba powiększyc.
Dzieki, zlamiłem. Swoją drogą szkoda że nie powiększają świec wraz z oddalaniem wykresu.

wdk
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wdk »

Mam pytanie do użytkowników konta Pro.

Czy można handlować metalami i jakie są spready?
Na micro mam odpowiednio:
Złoto: spread: 0.50$ całą dobę, minimum 0.01 lota, gdzie 1 lot=100oz
Srebro: spread: 0,04$ do 21.00, 0,08$ po 21.00 (to już dużo), minimum 0,1 lota, gdzie 1 lot=500oz.

Jak jest na Pro?
Na micro mam rekwoty gdy jest mocny ruch cenowy.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Daj sobie spokój z AM MM jeśli grasz powyżej 1 lota.
Na AM Pro są same pary walutowe. Zresztą looknij na stronę wcześniej fxlamer wstawił wszystkie dostępne instrumenty z konta Pro.
W momencie kiedy AM wprowadził konta Pro tylko na nich handluję u tego brokera.

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: psV »

Szwajcar, a testowałeś może AM PRO na danych? Pomijając duży spread, to jak wygląda sprawa poślizgów i czasu realizacji zleceń?

z góry dzięki za odpowiedź

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Na danych są przeskoki w realizacji oczekujących i SL. Ja miałem max przeskok 3.5 pipsa, z czasem realizacji jest zawsze tak samo, zlecenia wchodzą momentalnie bez żadnych opóźnień.

Niedługo będzie pierwszy piątek miesiąca i będzie można sprawdzić dokładniej sposób realizacji. Co do SL to jest on realizowany w taki sposób, że jak cena przekroczy nasz ustawiony SL to pozycja zamykana jest po następnym ticku, a że w ciągu minuty jest średnio 90 ticków i nie jest to żaden szum więc tragedii nie ma. Czasami nawet SL realizuje się po wyższej cenie niż ustawiony a czasem po niższej.
Także na danych myślę, że i tak może wystąpić niezły poślizg z wyżej wymienionego powodu. Co do gry na danych to poszukaj brokera STP z realizacją zleceń zawsze po cenie ustawionej i szybką egzekucją np. FxSalt albo jak się dowiedziałem niedawno (niepotwierdzone, bo nie próbowałem) GoMarket chociaż podobno szybkość egzekucji kuleje.

Jeszcze w temacie konta Pro to na początku założyłem ich kilka i jak na jednym zostawiłem tylko 200 PLN to dostałem upomnienie, że albo na nim gram i środki muszą być w okolicach 5k PLN albo trzeba wypłacić wszystko. Teraz operuję na 4 kontach Pro i nie widzę żadnych kombinacji ze strony brokera, także na razie jest OK.

Awatar użytkownika
shkval
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: shkval »

Cześć stworzyłem konto PRO demo i nie wyświetla mi wykresu czy wiecie dlaczego? MT4 jest po aktualizacji.

Obrazek

ODPOWIEDZ