go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

@GO4X
Czy planujecie wprowadzić obsługę konta i podgląd notowań przez przeglądarkę ?
Gdzieś czytałem, że zamierzacie zwiększyć niedługo ilość dostępnych instrumentów. Czy możesz podać co to będzie i mniej więcej kiedy ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GO4X »

MarioDM pisze:@GO4X
Czy planujecie wprowadzić obsługę konta i podgląd notowań przez przeglądarkę ?
Gdzieś czytałem, że zamierzacie zwiększyć niedługo ilość dostępnych instrumentów. Czy możesz podać co to będzie i mniej więcej kiedy ?
Obsługę konta w jakim sensie? Platformę webową? Zrobienie czegoś takiego nie jest trywialne i w chwili obecnej nie pracujemy nad takim projektem. Z drugiej strony planujemy wprowadzenie pewnych funkcjonalności, które mogą być obsługiwane bez użycia MT4.
Większa ilość instrumentów została wprowadzona całkiem niedawno i w chwili obecnej ich liczba oscyluje wokół 100.Mamy też całkiem fajny ich opis, do znalezienia tutaj: http://www.go4x.pl/dokumenty/przewodnik ... entach.pdf. Oczywiście cały czas rozważamy różne możliwości dodawania nowych instrumentów, jednak nie mamy ani dat ani konkretnych nazw. Nie wiem "gdzie i co czytałeś"...

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

Zapisy w regulaminie pozwalające cofnąć KAŻDĄ zyskowną transakcję pod pozorem, iż gracz wykonał ją w złej wierze korzystając z błędów w notowaniach GO4X
Warto poczytac regulamin, jak sa takie perelki to jeden problem z glowy.
Pana Go przenosze do szufladki Go Go i dziekuje bardzo.
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

nemezzis pisze:Zapisy w regulaminie pozwalające cofnąć KAŻDĄ zyskowną transakcję pod pozorem, iż gracz wykonał ją w złej wierze korzystając z błędów w notowaniach GO4X
dokładnie, ileś tam stron prosiłem Pana GO4X o wyjasnienie i cisza, taki zapis jak dla mnie od razu mówi że dany brok to porażka.

błędy notowań :-) to kurde klient ma bekać za błąd brokera, dobre, co to w ogóle znaczy z błędów w kwotowaniach, proszę o jasną regułę co i jak kiedy i dlaczego , a jak błąd to zmienić sobie dostawcę i tyle, bo pod to to mozna wszystko podciągnąć.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

Microbi pisze:
nemezzis pisze:Zapisy w regulaminie pozwalające cofnąć KAŻDĄ zyskowną transakcję pod pozorem, iż gracz wykonał ją w złej wierze korzystając z błędów w notowaniach GO4X
błędy notowań :-) to kurde klient ma bekać za błąd brokera, dobre, co to w ogóle znaczy z błędów w kwotowaniach, proszę o jasną regułę co i jak kiedy i dlaczego , a jak błąd to zmienić sobie dostawcę i tyle, bo pod to to mozna wszystko podciągnąć.
Oj, deja vu, czy co? ;) 2 userów z tym samym awatarem jeden pod drugim ;)

Zapis w regulaminie jest na wypadek przedziwnych momentów, które mogą się zdarzyć. Zawsze, wszędzie i u KAŻDEGO. W regulaminie taki zapis po prostu być musi co nie oznacza, że został kiedykolwiek użyty, więc niepotrzebnie się gotujecie. Mało tego, takie zapisy są w wielu miejscach, nie tylko w "naszym" światku, ale ogólnie. Przypominam, że jako broker jesteśmy nadzorowani przez Komisję Nadzoru Finansowego, a w razie jakichkolwiek uwag istnieje ścieżka reklamacji.

Monsieur-x
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Monsieur-x »

Ostatnio zrozumiałem dlaczego na GO4X nie ma pokoju inwestora dla samodzielnie robionych wypłat i szybko nie będzie. Ponieważ jest kontrola wypłat. Z wypłatami na telefon nie ma problemu - pieniądze miałem na drugi dzień na koncie. Wybierałem zysk i okazuje się, że nie mozna naruszyć minimalnej kwoty wpłaconej przy zakładaniu konta. Niby nic a jednak.
Poza tym reszta jest w porządku.

Awatar użytkownika
freshman89
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: freshman89 »

48 22 529 76 56 dzwonie pod ten numer i nie ma takiego numeru, jaki jest tel do go4x?
do tms tez mam ciagle nie ma takiego numeru.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

GO4X pisze:
Z drugiej strony planujemy wprowadzenie pewnych funkcjonalności, które mogą być obsługiwane bez użycia MT4."...
A coś bliżej ? Czy będzie możliwość składania zleceń bez udziału MT ? W pracy nie mogę zainstalować na służbowym kompie MT, a za to mogę bez problemów lukać przez przeglądarki więc obsługa konta w ten sposób byłaby mile widziana.
GO4X pisze: Większa ilość instrumentów została wprowadzona całkiem niedawno i w chwili obecnej ich liczba oscyluje wokół 100..

Nie wiem "gdzie i co czytałeś"...
Poleciłem konto GO4X mojemu koledze i on je założył. W mailach informujących o założeniu konta dostał info, że niedługo planujecie wprowadzić nowe instrumenty na surowce i akcje. I stąd moje pytanie o nowe instrumenty.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
GO4X
Gaduła
Gaduła

freshman89 pisze:48 22 529 76 56 dzwonie pod ten numer i nie ma takiego numeru, jaki jest tel do go4x?
do tms tez mam ciagle nie ma takiego numeru.
Może sprawdź aparat z którego dzwonisz, wszystko śmiga! Do TMS masz więcej numerów - znajdziesz je na stronie.

@MarioDM
Nie, obsługi rachunku jako takiego przez przeglądarkę nie planujemy, przynajmniej na razie. To byłoby dosyć skomplikowane, więc skupiamy się na rozwoju platformy. Nie mogę jednak wykluczyć, że w przyszłości zainteresujemy się tematem.

Jeśli chodzi o instrumenty to myślę, że mail pochodzi sprzed kilku tygodni i cała paleta nowych instrumentów została już wprowadzona, co nie oznacza oczywiście, że nie będzie ich więcej ;)

Awatar użytkownika
nemezzis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: nemezzis »

Przypadek tylko, ale smieszny ;), mam avatara Microbiego, zupelnie przez przypadek, lubie Yode.
Modzi moga sprawdzic, prosze bardzo, nie mam nic do ukrycia. Nic nas nie wiaze ;).
Tak sie sklada ze chcialem u Was zalozyc konto, i dalej sie zastanawiam, wiec wyszukuje takie perelki zeby przekonac siebie co do slusznosci decyzji.
Zgodze sie z tym ze ten zapis jest powszechny, jest przydany to i jest powszechny.
Pozdrawiam
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.

ODPOWIEDZ