TheTruth pisze:- Tragiczny Stop Out. Na demku margin miałem 95000 pln a zlecenie zamknęło się Stop Outem na 89000 pln. Jakby tego było mało to kurs potem zawrócił.
- Dość częste rozłączenia z serwerem.
- Ustawianie SL i TP - malutka czcionka i wszystko napchane w jednym miejscu.
- Depozyt początkowy - wg mnie handlując 1 lotem trzeba się przygotować na minimum 30000 pln.
- Mechanizm Stop Out na rachunkach DEMO nie działa optymalnie, ze względu na fakt, iż zamykane są wszystkie pozycje, a nie wg metody FIFO (jak na rachunku rzeczywistym)
- Dość częste rozłączanie z serwerem wynika z tego, że serwery są dostosowywane do obciążenia wynikającego z ilości logowań do systemu
- SL i TP można ustawić zarówno w panelu Otwarte Pozycje w kolumnach SL i TP, a także poprzez kliknięcie prawym przyciskiem na pozycji i wybranie opcji Modyfikuj pozycję. W którym miejscu jest to nieczytelne ?
- Depozyt wymagany do otwarcia 1 lota na EUR/USD wynosi ok 3950 zł. To od inwestora zależy przy jakim poziomie własnych środków jest gotów otworzyć pozycję na 1 lota
Dodano po 1 minutach:
faflik pisze:Jeszcze jedno techniczne:
W "otwartych pozycjach" ustawiłem sobie takie kolumny jakie chciałem. Po każdym restarcie platformy pojawia się kolumna "cena strike". Kasuję ją i zapisuje ustawienia, jednak po restarcie jest znowu.
Proszę spróbować Widok --> Schemat kolorów --> Ustaw jako domyślny schemat.
Kolumna powinna być ukryta po restarcie aplikacji. Jeżeli nadal będzie problem, zgłosimy tę informację do weryfikacji.
Pozdrawiam
Dodano po 1 minutach:
Pełnomocnik pisze:Dlaczego nie moge zamknać transakcji? próbuje kilka razy a pozycja cały czas otwarta...?!
Na jakim instrumencie ?