Myślę, że najbardziej zorientowanego w Polsce - otworzy rachunek jak będzie można zawierać transakcje - z tej strony mi się podoba.ds63 pisze:ascende napisałDzisiaj w Gdańsku otworzyłem bez problemu, więc chyba trafiłeś na mało zorientowanego.ascende pisze:Byłem w oddziale w Lublinie. Pan poinformował mnie, że rachunek może otworzyć mi dopiero w poniedziałek więc czekam do poniedziałku. Szkoda, że nie ma info na stronce bo pojechałem na darmo..
AliorTrader - ECN.
Bez sensu. Nie lepiej otworzyć rachunek i powiedzieć, że można otwierać od pon?ascende pisze:Myślę, że najbardziej zorientowanego w Polsce - otworzy rachunek jak będzie można zawierać transakcje - z tej strony mi się podoba.ds63 pisze:ascende napisałDzisiaj w Gdańsku otworzyłem bez problemu, więc chyba trafiłeś na mało zorientowanego.ascende pisze:Byłem w oddziale w Lublinie. Pan poinformował mnie, że rachunek może otworzyć mi dopiero w poniedziałek więc czekam do poniedziałku. Szkoda, że nie ma info na stronce bo pojechałem na darmo..
-
- Stały bywalec
Witam,Mam takie pytanie, czy jest to gdzieś podane na stronie Allior banku jaki będzie wymagany minimalny depozyt ? I jaka jest dźwignia?
Nie ma minimalnego depozytu - wpłacić można dowolną kwotę, musi ona jednak wystarczyć na otwarcie pozycji. Dla przykładu 10 000 EURUSD to depozyt ok. 390 PLN. Dźwignia 1:100 dla wszystkich par walutowych niezależnie od wolumenu transakcji.
Bogumił Nurkiewicz
Manager ds. Platform Transakcyjnych
Biuro Maklerskie Alior Banku
- 13Spekulant
- Gaduła
-
- Stały bywalec
Prowadzimy prace developerskie (wydajnościowe) na środowisku dlatego niektórzy z Państwa mogą mieć trudności z otwieraniem/zamykaniem pozycji.Sorry, jesli juz ktoś o tym pisał, ale nie chcą mi się zamykac zlecenia na demo. To tak ma być?
A tę "wstążkę" (m$ zdaje się tak to nazywa, pełni rolę menu) na górze można jakoś zmniejszyć albo wyłączyć? Nie znalazłem takiej opcji
Czwarta ikonka na prawo od "Aniołka" (Personalizacja paska szybkiego dostępu)

Bogumił Nurkiewicz
Jones
1. kup lepszy komputer
2. co do utraty połączenia - to już chamstwo, żeby walić takim tekstem - ile razy w tym temacie trzeba napisać jeszcze, że trwają prace aktualizacyjne/optymalizacyjne przed wejściem w real???? bo było już pewnie z 20 razy albo i więcej. ale każdy wali swoje.
jak masz jakieś pytanie/zarzut to najpierw sprawdź czy ktoś o tym nie mówił już, a dopiero potem pytaj. jak będziecie mieli takie podejście że "czytam tylko od mojego pytania, i niech odpowiadają" to za chwile nie będzie tutaj nikogo z aliora, bo mielenie w kółko tego samego mija się z celem.
1. kup lepszy komputer
2. co do utraty połączenia - to już chamstwo, żeby walić takim tekstem - ile razy w tym temacie trzeba napisać jeszcze, że trwają prace aktualizacyjne/optymalizacyjne przed wejściem w real???? bo było już pewnie z 20 razy albo i więcej. ale każdy wali swoje.
jak masz jakieś pytanie/zarzut to najpierw sprawdź czy ktoś o tym nie mówił już, a dopiero potem pytaj. jak będziecie mieli takie podejście że "czytam tylko od mojego pytania, i niech odpowiadają" to za chwile nie będzie tutaj nikogo z aliora, bo mielenie w kółko tego samego mija się z celem.
- 13Spekulant
- Gaduła
Próbowałem sledzić ten i ten drugi wątek w miarę na bieżąco, ale natłukliście tyle stron o kompletnych pierdołach, że szkoda czasu na przeglądanie tego żeby sprawdzić, czy ktoś już danego tematu nie poruszył.
O mam, sam musiałem odkryć: trzeba dwu-kliknąć na którejś z "top pozycji", wtedy zamienia się w klasyczne menu rozwijane. Dostanę niższe swapy za to odkrycie?
No tak, dostepne to jest także z prawokliku, ale to tylko dopasowanie pozycji w menu, nie ma tam opcji np. niepokazywania ikon (zmniejszyłoby to wysokość menu) albo wyłączenia w ogóle.Bogumił Nurkiewicz pisze:A tę "wstążkę" (m$ zdaje się tak to nazywa, pełni rolę menu) na górze można jakoś zmniejszyć albo wyłączyć? Nie znalazłem takiej opcji
Czwarta ikonka na prawo od "Aniołka" (Personalizacja paska szybkiego dostępu)
O mam, sam musiałem odkryć: trzeba dwu-kliknąć na którejś z "top pozycji", wtedy zamienia się w klasyczne menu rozwijane. Dostanę niższe swapy za to odkrycie?

-
- Stały bywalec
No tak, dostepne to jest także z prawokliku, ale to tylko dopasowanie pozycji w menu, nie ma tam opcji np. niepokazywania ikon (zmniejszyłoby to wysokość menu) albo wyłączenia w ogóle
Oprócz dwukliku można wejść w opcje Personalizacje paska szybkiego dostępu" - jest tam możliwość usuwania zbędnych inwestorowi ikon (tych z których zwykle nie korzysta)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bogumił Nurkiewicz