AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

ascende
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ascende »

ds63 pisze:ascende napisał
ascende pisze:Byłem w oddziale w Lublinie. Pan poinformował mnie, że rachunek może otworzyć mi dopiero w poniedziałek więc czekam do poniedziałku. Szkoda, że nie ma info na stronce bo pojechałem na darmo..
Dzisiaj w Gdańsku otworzyłem bez problemu, więc chyba trafiłeś na mało zorientowanego.
Myślę, że najbardziej zorientowanego w Polsce - otworzy rachunek jak będzie można zawierać transakcje - z tej strony mi się podoba.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

ascende pisze:
ds63 pisze:ascende napisał
ascende pisze:Byłem w oddziale w Lublinie. Pan poinformował mnie, że rachunek może otworzyć mi dopiero w poniedziałek więc czekam do poniedziałku. Szkoda, że nie ma info na stronce bo pojechałem na darmo..
Dzisiaj w Gdańsku otworzyłem bez problemu, więc chyba trafiłeś na mało zorientowanego.
Myślę, że najbardziej zorientowanego w Polsce - otworzy rachunek jak będzie można zawierać transakcje - z tej strony mi się podoba.
Bez sensu. Nie lepiej otworzyć rachunek i powiedzieć, że można otwierać od pon?

Thaned
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Thaned »

Mam takie pytanie, czy jest to gdzieś podane na stronie Allior banku jaki będzie wymagany minimalny depozyt ? I jaka jest dźwignia?

Bogumił Nurkiewicz
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Bogumił Nurkiewicz »

Mam takie pytanie, czy jest to gdzieś podane na stronie Allior banku jaki będzie wymagany minimalny depozyt ? I jaka jest dźwignia?
Witam,

Nie ma minimalnego depozytu - wpłacić można dowolną kwotę, musi ona jednak wystarczyć na otwarcie pozycji. Dla przykładu 10 000 EURUSD to depozyt ok. 390 PLN. Dźwignia 1:100 dla wszystkich par walutowych niezależnie od wolumenu transakcji.
Bogumił Nurkiewicz

Manager ds. Platform Transakcyjnych
Biuro Maklerskie Alior Banku

Awatar użytkownika
13Spekulant
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13Spekulant »

Sorry, jesli juz ktoś o tym pisał, ale nie chcą mi się zamykac zlecenia na demo. To tak ma być? :mrgreen:

A tę "wstążkę" (m$ zdaje się tak to nazywa, pełni rolę menu) na górze można jakoś zmniejszyć albo wyłączyć? Nie znalazłem takiej opcji.

Awatar użytkownika
mystix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mystix »

U mnie normalnie zamyka, przed chwila probowalem kilka razy i bez najmniejszych problemow :mrgreen:

Bogumił Nurkiewicz
Stały bywalec
Stały bywalec

Sorry, jesli juz ktoś o tym pisał, ale nie chcą mi się zamykac zlecenia na demo. To tak ma być?
Prowadzimy prace developerskie (wydajnościowe) na środowisku dlatego niektórzy z Państwa mogą mieć trudności z otwieraniem/zamykaniem pozycji.
A tę "wstążkę" (m$ zdaje się tak to nazywa, pełni rolę menu) na górze można jakoś zmniejszyć albo wyłączyć? Nie znalazłem takiej opcji

Czwarta ikonka na prawo od "Aniołka" (Personalizacja paska szybkiego dostępu) ;)
Bogumił Nurkiewicz

pan tadeusz

Nieprzeczytany post autor: pan tadeusz »

Jones

1. kup lepszy komputer
2. co do utraty połączenia - to już chamstwo, żeby walić takim tekstem - ile razy w tym temacie trzeba napisać jeszcze, że trwają prace aktualizacyjne/optymalizacyjne przed wejściem w real???? bo było już pewnie z 20 razy albo i więcej. ale każdy wali swoje.

jak masz jakieś pytanie/zarzut to najpierw sprawdź czy ktoś o tym nie mówił już, a dopiero potem pytaj. jak będziecie mieli takie podejście że "czytam tylko od mojego pytania, i niech odpowiadają" to za chwile nie będzie tutaj nikogo z aliora, bo mielenie w kółko tego samego mija się z celem.

Awatar użytkownika
13Spekulant
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 13Spekulant »

Próbowałem sledzić ten i ten drugi wątek w miarę na bieżąco, ale natłukliście tyle stron o kompletnych pierdołach, że szkoda czasu na przeglądanie tego żeby sprawdzić, czy ktoś już danego tematu nie poruszył.
Bogumił Nurkiewicz pisze:
A tę "wstążkę" (m$ zdaje się tak to nazywa, pełni rolę menu) na górze można jakoś zmniejszyć albo wyłączyć? Nie znalazłem takiej opcji

Czwarta ikonka na prawo od "Aniołka" (Personalizacja paska szybkiego dostępu) ;)
No tak, dostepne to jest także z prawokliku, ale to tylko dopasowanie pozycji w menu, nie ma tam opcji np. niepokazywania ikon (zmniejszyłoby to wysokość menu) albo wyłączenia w ogóle.

O mam, sam musiałem odkryć: trzeba dwu-kliknąć na którejś z "top pozycji", wtedy zamienia się w klasyczne menu rozwijane. Dostanę niższe swapy za to odkrycie? :mrgreen:

Bogumił Nurkiewicz
Stały bywalec
Stały bywalec

No tak, dostepne to jest także z prawokliku, ale to tylko dopasowanie pozycji w menu, nie ma tam opcji np. niepokazywania ikon (zmniejszyłoby to wysokość menu) albo wyłączenia w ogóle

Oprócz dwukliku można wejść w opcje Personalizacje paska szybkiego dostępu" - jest tam możliwość usuwania zbędnych inwestorowi ikon (tych z których zwykle nie korzysta)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bogumił Nurkiewicz

ODPOWIEDZ