http://biznes.interia.pl/news/nie-badz- ... lo,1541185
Ale w jakim czasie? Jak w ciągu tygodnia, to długa droga przed Tobą a jak w rok, to trochę krótsza ...Szymon80 pisze:skasowałem do zera co najmniej 10 kont demo.
<kerimb> pisze:Ale w jakim czasie? Jak w ciągu tygodnia, to długa droga przed Tobą a jak w rok, to trochę krótsza ...Szymon80 pisze:skasowałem do zera co najmniej 10 kont demo.
Później Twój post będzie wyglądał tak ...
[...Skasowałem do zera co najmniej 2 konta REAL ...]
Jak, to napiszesz, to jeszcze zostanie poprawa psychiki i wtedy Twój post będzie wyglądał tak ...
[...Już mniej więcej wiem o co biega, utrzymuję moje REAL na poziomie 0 od ostatnich paru tygodni ale nie mogę zacząć piąć się w górę ...]
Zauważysz pewne zależności i wtedy Twój post będzie wyglądał tak ...
[...K...wa, a tak pięknie szło ale niestety stałem się Bogiem FX i du...a zbita ... Rezygnuję! ...]
Ale nie zrezygnujesz, przemyślisz, ogarniesz i wtedy Twój post będzie wyglądał tak ...
[...K...na Co Wy p....cie, że się nie da jak się da ...]
Zaczniesz ciukać tyle i tyle ale wtedy jeden z Twoich postów może wyglądać tak ...
[...K...wa, a miało zawrócić! Nigdy ale to nigdy nie będę kapitalizował wszystkich zarobionych środków ale będę 50% zarobku wypłacał sukcesywnie na konto a te pozostałe 50% będą kapitalizowane i dywersyfikowane ...]
I wtedy ... Ogarniesz MM ... I?
[...Widzę, widzę, widzę światło w tunelu ...]
Pozdrawiam i sukcesów życzę!
Kolego jesli przez okres kilku lat co 1.5 miesiąca bedziesz uzyskiwal staly zysk na poziomie 10-12% (nie wazne czy to forex, kontrakty, surowce) - to co.....sober81 pisze:Od 1,5 miesiąca nowe konto. na razie jakieś 12% zysku, co przy dźwigni wygląda mizernie, ale od czegoś trzeba zacząć Smile
Witamy,RobsonFX pisze:Kolego jesli przez okres kilku lat co 1.5 miesiąca bedziesz uzyskiwal staly zysk na poziomie 10-12% (nie wazne czy to forex, kontrakty, surowce) - to co.....sober81 pisze:Od 1,5 miesiąca nowe konto. na razie jakieś 12% zysku, co przy dźwigni wygląda mizernie, ale od czegoś trzeba zacząć Smile
niejeden profesjonalista bedzie ci zazdroscil.
Tak ze nie mow iz 12% wyglada mizernie.