+ 28 pipek

chyba zabezpiecze juz trejd na BE
Nooo... wreszcie! Małymi krokami do celu. Na rynku nie szukaj złotych gór tylko omijaj czarne dziuryJohnny pisze:Commax napisał:Myślę, że to jest kwintesencjaSystem nie jest po to, żeby Ci dawać stu-procentowe sygnały wejścia, tylko po to żeby zwiększyć prawdopodobieństwo wygranej w danym trejdzie. Jeżeli twój system daje sygnały o skuteczności 60 trafnych na 40 stratnych to już jest dobrze
Nie żadne złote góry, tylko to co wyżej napisałeś, czym prędzej się to zrozumie tym lepiej.
Pozdrawiam
Wypalałem sobie oczy patrząc w monitor 15 h dziennieMaxRipper pisze:Commax gościu - gdzieś ty był jak Ciebie nie było . Każdy trader, który ma problem z wygrywaniem powinien czytać sobie to zdanie 10 razy dziennie aby zakumać co w końcu jest ważne.
zbyszek jak dla mnie fajne. Na 2.618 reakcja ceny jest bardzo prawdopodobna. Mamy silny opór, wiaderko, D1 też dobrze wygląda. wygląda to na ABCD z D point na 2.618. to co trzeba mieć na uwadze to parytet 45 pips wyżej. cena może chcieć przetestować ten poziom. ale dla mnie OK! warte uwagi.zbyszek_w pisze:Mamy odbicie na dolarze wobec kanadyjskiego odpowiednika.
Patrząc na dzisiejszy wykres wielu myślało, że zrealizuje się spadkowa formacja Gartleya (127 zniesienia fibo) ostatniego spadku. A tymczasem kurs idzie dalej i, jeżeli dotrze w okolice 0,9955 będziemy mieli możliwość zaistnienia formacji kraba na :
1. oporze,
2. 261,8 fibo,
a może wystąpić pin bar?
Jakie jest wasze zdanie? PA plus harmoniczna formacja?
Jak widacJohnny pisze:Cześć
Commax jesteś zawodowcem?
Pozdrawiam
We're not trying to trade every day, we're trying to win every time we trade - J16commax pisze: Myślę, że to jest kwintesencja
Nie żadne złote góry, tylko to co wyżej napisałeś, czym prędzej się to zrozumie tym lepiej.
Pozdrawiam