+ 28 pipek
chyba zabezpiecze juz trejd na BE

Nooo... wreszcie! Małymi krokami do celu. Na rynku nie szukaj złotych gór tylko omijaj czarne dziuryJohnny pisze:Commax napisał:Myślę, że to jest kwintesencjaSystem nie jest po to, żeby Ci dawać stu-procentowe sygnały wejścia, tylko po to żeby zwiększyć prawdopodobieństwo wygranej w danym trejdzie. Jeżeli twój system daje sygnały o skuteczności 60 trafnych na 40 stratnych to już jest dobrze
Nie żadne złote góry, tylko to co wyżej napisałeś, czym prędzej się to zrozumie tym lepiej.
Pozdrawiam
A będzie dobrze. 
Wypalałem sobie oczy patrząc w monitor 15 h dziennieMaxRipper pisze:Commax gościu - gdzieś ty był jak Ciebie nie było . Każdy trader, który ma problem z wygrywaniem powinien czytać sobie to zdanie 10 razy dziennie aby zakumać co w końcu jest ważne.

zbyszek jak dla mnie fajne. Na 2.618 reakcja ceny jest bardzo prawdopodobna. Mamy silny opór, wiaderko, D1 też dobrze wygląda. wygląda to na ABCD z D point na 2.618. to co trzeba mieć na uwadze to parytet 45 pips wyżej. cena może chcieć przetestować ten poziom. ale dla mnie OK! warte uwagi.zbyszek_w pisze:Mamy odbicie na dolarze wobec kanadyjskiego odpowiednika.
Patrząc na dzisiejszy wykres wielu myślało, że zrealizuje się spadkowa formacja Gartleya (127 zniesienia fibo) ostatniego spadku. A tymczasem kurs idzie dalej i, jeżeli dotrze w okolice 0,9955 będziemy mieli możliwość zaistnienia formacji kraba na :
1. oporze,
2. 261,8 fibo,
a może wystąpić pin bar?
Jakie jest wasze zdanie? PA plus harmoniczna formacja?
Jak widacJohnny pisze:Cześć
Commax jesteś zawodowcem?
Pozdrawiam
We're not trying to trade every day, we're trying to win every time we trade - J16commax pisze: Myślę, że to jest kwintesencja
Nie żadne złote góry, tylko to co wyżej napisałeś, czym prędzej się to zrozumie tym lepiej.
Pozdrawiam