Price Action - Asmodeus8 Journal
Do tego wszystkiego co napisane było na ostatnich stronach dodałbym jeszcze jedną rzecz. Mianowicie jest to CEL.
Po co grasz na forexie ? chcesz być bogatym ? to nie jest CEL.
Ostatnimi czasy zacząłem wyznaczać sobie osiągalne cele, pozwala mi to uniknąć złudzeń, pozwala utrzymywać dyscyplinę a co najważniejsze każdy krok do przodu motywuje jeszcze bardziej...
Zastanówcie się przez moment po co tak właściwie gracie...po co Ci te pieniądze po to żeby tylko były... ?
Pozdrawiam
Riddle
Po co grasz na forexie ? chcesz być bogatym ? to nie jest CEL.
Ostatnimi czasy zacząłem wyznaczać sobie osiągalne cele, pozwala mi to uniknąć złudzeń, pozwala utrzymywać dyscyplinę a co najważniejsze każdy krok do przodu motywuje jeszcze bardziej...
Zastanówcie się przez moment po co tak właściwie gracie...po co Ci te pieniądze po to żeby tylko były... ?
Pozdrawiam
Riddle
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
a co napedza ten multibilionowo trylionowy ineteres zwiazany z forexem , gieldami, kasynami, zakladami bukmacherskimi, internetowym pokerem itd jak nie ogolnoludzka skonnosc do hazardu;) chodzi tylko o to o to ze jedni wygrywaja inni przegrywaja, ktos to nazwie modnie inwestycja, albo jeszcze profesjonalniej wejsciem w pozycje;) ktos inny zakladem, a bedziemy mowili o tym samym, dlatego ciesze sie ze zauwazylem ten dziennik i przede wszystkim link do ff szkoda ze troche pozno, i to chyba dlatego glownie jestesmy od poczatku sklaniani do 1 dniowych interwalow, zeby ograniczyc udzial emocji, (chociaz, nie ma to jak ogladanie z wypiekami na twarzy jak sie rysuja swieczkim 5 lub 15m;),
Trzeba określić cele I zrobić to mądrze,To do czego dążę to sława i pieniądze,Chce mieć tak jak książę:Posiadłość i pałac,Własną podobiznę w skałach,Tak jak prezydenci w Stanach ,Spędzać życie na muzyce i niekończących balach,
witam PA-maniaków 
jak co tydzień przeglądam sobie wykresy w poszukiwaniu czegoś ciekawego co przykuje moją uwagę i oto moim oczom ukazuje się tygodniowy silver . W
dynamicznym trendzie wzrostowym ale :
wybicie górnej linii na dywergencji wskażnikowej i rosnących stopach u naszych zółtych przyjaciołach
i coś mi się wydaje że na 5 fali elliota
pozdrawiam i miłego trejdowania:D

jak co tydzień przeglądam sobie wykresy w poszukiwaniu czegoś ciekawego co przykuje moją uwagę i oto moim oczom ukazuje się tygodniowy silver . W
dynamicznym trendzie wzrostowym ale :
wybicie górnej linii na dywergencji wskażnikowej i rosnących stopach u naszych zółtych przyjaciołach

pozdrawiam i miłego trejdowania:D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rzeczy niemożliwe robimy od razu cuda zajmują nam więcej czasu
Dzięki Asmo
Twoje filmiki są lepsze niż naście stron jakiejś książki. Az miło popatrzeć. Fajnie by było jakbyś jeszcze pokazał jakiś trad, który został wystopowany (pewnie ciężko Ci będzie znaleźć, bo jak widze jesteś dość wybredny i nie wchodzisz w słabe setup-y)... ale jakbyś coś znalazł i omówił.
Pozdrawiam i czekam na więcej.
- rysiekmilioner
- Stały bywalec
Mufant pisze:Dzięki Asmo
Twoje filmiki są lepsze niż naście stron jakiejś książki. Az miło popatrzeć. Fajnie by było jakbyś jeszcze pokazał jakiś trad, który został wystopowany (pewnie ciężko Ci będzie znaleźć, bo jak widze jesteś dość wybredny i nie wchodzisz w słabe setup-y)... ale jakbyś coś znalazł i omówił.
Pozdrawiam i czekam na więcej.
Zobacz wcześniejszy film o EUR/JPY

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz