Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
saku82pl
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: saku82pl »

Jaki telefonik polecacie do MT4 Admiral Markets?? Z góry mówię że chodzi mi głównie o kontrolowanie pozycji a nie analizowanie i otwieranie nowych zleceń. Z tego co wyczytałem to potrzeba fona z Windows Mobile. Doradźcie coś proszę ;)
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"

Awatar użytkownika
frachas
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: frachas »

Saku82pl ja może nie doradzę jaki kupic palmtop, ale z całą pewnością mogę Ci odradzic Samsung Omnia (a także Samsung Omnia mini) kupiłem ten fon z myślą jak Twoje założenia i jest dramat jeżeli chodzi o obsługę - te pseudo palmtopy mają tak zrypane panele dotykowe, że użytkowanie to prawdziwa męczarnia, więcej się człowiek nawkurza jak naskrobie.
Także ponawiam pytanie Saku82pl co radzicie kupic (oczywiście z systemem windows mobile)

imperator_wszechswiata
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: imperator_wszechswiata »

frachas pisze:ale z całą pewnością mogę Ci odradzic Samsung Omnia
nie przesadzaj, zamiast rysika wystarczy używać cyrkla albo igły i jest wsio ok :)

Awatar użytkownika
mystix
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mystix »

Także ponawiam pytanie Saku82pl co radzicie kupic (oczywiście z systemem windows mobile)
Widzisz nie kazdy radzi sobie z dotykowymi, ja posiadam hd2 i jakos mi wychodzi i nie narzekam wrecz przeciwnie polecam no ale to tylko moja sugestia...
imperator_wszechswiata pisze:nie przesadzaj, zamiast rysika wystarczy używać cyrkla albo igły i jest wsio ok Smile
hd2 nie zarysujesz nawet cyrklem :D

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

jeśli chcecie prawdziwe dotykowe telefony- czyli takie, które dotyka się placem )a nie żadnym rysykiem) to iphone (jednak za drogi jak na swoje możliwości) ma już sporą kolekcje softu na fx. U androida z dnia na dzień też jest z tym coraz lepiej i właśnie na andka jest MTremote, który opisałem na moim blogu. W telefonach z z andkiem to możesz wybierać i przybierać do woli

Borek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Borek »

mam htc hd2 i mogę go polecić, do sprawdzania pozycji sprawdza się świetnie.
Co do zarysowania panelu, to faktycznie jest to bardzo trudne.

sonny
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonny »

Ktoś może używa Galaxy taba do mt4 ?

ODPOWIEDZ