Klienta zdalnego pulpitu to masz chyba na wszystkie platformyJankes pisze:Już wiem :
HTC HD 2 ma funkcje zdalnego pulpitu oraz Mobilne MT4 będzie chodziło.
Teraz pozostało skosić trochę pipów i nabyć takie cudo.
Na iphone masz np jaadu
masz rację, ale np: FXPRO napisało specjalną aplikację dla iPhona, która ma zbliżona funkcjonalność do MT4 Mobile:gucio pisze:Z tego co wiem to na iPhonie nie da rady zainstalowac MP4.
Jezeli masz abo w taryfach syberyjskich mozesz kupic pakiet 100mb za 20zl ale srednio sie to oplaca.Jankes pisze:Dzięki za odpowiedzi, będę celował w iPhona chociaż nie jestem fanem ekranów dotykowych ;-). W grę wchodzi chyba tylko zakup iPhona bez sim locka ponieważ nie chcę wiązać się umową z operatorem. Byłem w Orange i najlepsze co mogą mi zaproponować to 114 zł netto/miesiąc + iPhone za 1 zł i 2 GB transferu w tej cenie...no i umowa na 24 m-ce.
A sam OrangeFree to 60 zl nettto/miesiać więc bardziej się opłaca....
Zapytam jeszcze w moim "macieżystym" Plusie, może mi coś zaproponują ponieważ najwygodniej by było dołożyc pakiet transmisji danych do mojego obecnego numeru jaki mam Plusie.
4GB na miesiąc chyab wystarczą aby "serfować" po mobilnym MT4 co jakiś czas?
http://www.iplus.pl/indywidualni-promoc ... epiej.htmlJankes pisze:Konrad00 to ciekawe co piszesz bo w Plusie nic mi o tym nie powiedzieli.