Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
ra74
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ra74 »

Jankes pisze:Już wiem :
HTC HD 2 ma funkcje zdalnego pulpitu oraz Mobilne MT4 będzie chodziło.
Teraz pozostało skosić trochę pipów i nabyć takie cudo.
Klienta zdalnego pulpitu to masz chyba na wszystkie platformy
Na iphone masz np jaadu

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

gucio pisze:Z tego co wiem to na iPhonie nie da rady zainstalowac MP4.
masz rację, ale np: FXPRO napisało specjalną aplikację dla iPhona, która ma zbliżona funkcjonalność do MT4 Mobile:
http://itunes.apple.com/pl/app/fxpro-it ... 78598?mt=8

Konrad00
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Konrad00 »

Jankes pisze:Dzięki za odpowiedzi, będę celował w iPhona chociaż nie jestem fanem ekranów dotykowych ;-). W grę wchodzi chyba tylko zakup iPhona bez sim locka ponieważ nie chcę wiązać się umową z operatorem. Byłem w Orange i najlepsze co mogą mi zaproponować to 114 zł netto/miesiąc + iPhone za 1 zł i 2 GB transferu w tej cenie...no i umowa na 24 m-ce.
A sam OrangeFree to 60 zl nettto/miesiać więc bardziej się opłaca....

Zapytam jeszcze w moim "macieżystym" Plusie, może mi coś zaproponują ponieważ najwygodniej by było dołożyc pakiet transmisji danych do mojego obecnego numeru jaki mam Plusie.

4GB na miesiąc chyab wystarczą aby "serfować" po mobilnym MT4 co jakiś czas?
Jezeli masz abo w taryfach syberyjskich mozesz kupic pakiet 100mb za 20zl ale srednio sie to oplaca.
Jezeli zamierzasz brac osobno internet bezprzewodowy to w plusie masz taka oferte, ze jezeli bierzesz iplusa, nawet najtanszego za 49 zl, a dodatkowo masz abo na telefon w plusie na conajmniej 47zl, to mozesz sobie bezplatnie aktywowac dodatkowy pakiet internetowy 500mb na komorce. Powinno wystarczyc, a przy okazji masz mobilnego neta w laptopie.

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Konrad00 to ciekawe co piszesz bo w Plusie nic mi o tym nie powiedzieli.
Widziałem tylko na stronie Plusa możliwość wykupienia do zwykłego abonamentu pakietów od 50 do 500 MB ale... na stroni Plusa znalazłem taką informację, faktycznie można dokupić iPlusa do już istniejącego abonamentu.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

Awatar użytkownika
DamadaR
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: DamadaR »

http://markettalk.ru/soft/98-mobilnyjj- ... he-go.html

10 USD kosztuje,

wbijamy login i hasło od MT4, jakiegokolwiek brok'a i jedziemy :wink:

aha, to dla iPhone :wink:

Konrad00
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Konrad00 »

Jankes pisze:Konrad00 to ciekawe co piszesz bo w Plusie nic mi o tym nie powiedzieli.
http://www.iplus.pl/indywidualni-promoc ... epiej.html

astra
Pasjonat
Pasjonat

DamadaR pisze:wbijamy login i hasło od MT4, jakiegokolwiek brok'a i jedziemy Wink

aha, to dla iPhone Wink
tak, dla niektórych brokerów jest za darmo. Dodatkowo fxpro stworzyło na bazie tego programu darmową wersję na iPhona, ale tylko dla swoich klientów

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Ciekawa opcja, dzięki.
Ja jednak chyba jak już to wybiorę tel z WinMobile, głównie ze względu właśnie na WinMob i to, że będę mógł go wykorzystywać do innych zadań również.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

astra
Pasjonat
Pasjonat

Dla zainteresowanych- obszerna recenzja SE XPERIA X2 po polsku. Jest to chyba ostatni xperia z WinMo, bo XPERIA X10 korzysta już z Androida.
http://www.frazpc.pl/artykuly/867/Sony/ ... /Xperia/X2

Songok
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Songok »

Witam zaczynam konkretniej myslec o graniu na FX i szukam jakiegos palmtopa/smartphona by caly czas byc na biezaco :P niestety mam dosc ograniczone pole do manewru ze wzgledu na maly kapital. Mam wiec do was pytanko czy jest mozliwe kupienie jakies palma/smarta do okolo 300 max 400zl na ktorym dzialal by MT4? Konto mam w fxclearing.ca, Druga sprawa to takze sprawa neta kolega mi mowil ze jest jakas oferta w orange ze kupujesz karte i np 5gb transferu za 50zl i korzystasz do wykorzystania bez zadnych limitow czasowych ktos sie moze orientuje? pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi :)

ODPOWIEDZ