Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
nadja
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nadja »

Witam. Czy posiada ktos palmtop z ekranem WVGA (800x480) i moze mi potwierdzic ze MT4 mobile wyswietla sie na caly ekran bez zadnych problemow? Pozdrawiam

yanek
Bywalec
Bywalec

problem z logowaniem

Nieprzeczytany post autor: yanek »

TataAlka pisze:hej,
nabyłem właśnie HTC M3600 ( Trinity, SPV M700), zainstalowałem MT4 dla smartfonów ze strony Admiral Markets, zalogowałem do AM, no i....
właśnie, ciągle mam "loading" w menu "chart".
Pomóżcie co mam zrobić, żeby używać MT4 w PDA, bo w pececie śmiga idealnie, a tu chyba robię jakiś błąd.
Jarek
hej i co znalazles jakies rozwiazanie bo ja mam htc hd2 i ten sam problem z tym ze na alpari i fxpro.(chociaz fxpro mi keidys dzialalo teraz juz oba nie chodza).jedynie co to sprobuje jeszcze przez wi fi.

hannibal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hannibal »

jaki macie system operacyjny....bo jak inny niż windows mobile to nic dziwnego że nie chodzi

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

dla chętnych
rdp w pliku .cab dla windows mobile (od wersji 6)
umożliwia podłączenie się do VPS przez remote desktop connection z poziomu komórki z winmo 6 lub wyższej

pomału rusza się również temat MT4 na android:
http://www.mt4remote.com/

yanek
Bywalec
Bywalec

broker86 pisze:Witam,
Posiadam samsunga i780. Po zainstalowaniu platformy wszystko ładnie śmiga przy połączeniu wi fi, niestety gdy nie mam połączenia wi fi platforma nie działa, mimo zainicjowania połączenia gprs przez np opere. W temacie pare razy pojawiał się już podobny problem jednak bez rozwiązania. Czy ktoś ma jakieś sughestie jak można to rozwiązać? z góry dziękuje za odpowiedź.
ja mam tak samo,na htc hd2 platformy dzialaja tylko przez wi-fi,ale gdzies juz ktos pisal ze mu na htc hd2dziala ok wiec musi to byc operator chyba,cos musi byc zablokowane,moj to t-mobile,tam bede uderzal teraz

yanek
Bywalec
Bywalec

dobra, chyba mam.wyłaczyłem u siebie serwer proxy i teraz loguje sie bez problema.tylko spisalem sobie najpierw numer ip tego proxy i nr portu .warto poczytac o tym proxy na wikipedii czy gdzie tam woli.

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

Szukam brokera , który ma aplikację na smartphona z Androidem i jednocześnie oferuje mozliwość składania zleceń z domyślnym SL.

Oanda mobile obsuguje Androida , ale nie ma domslnego SL.

Czy zna ktoś jakiegoś brokera z taką funkcją. Wiem , że można przez zdalny pulpit - chociaż to trochę zachodu.
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

przejrzyj link, który podałem wyżej- działa z każdym brokerem MT4

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

astra pisze:przejrzyj link, który podałem wyżej- działa z każdym brokerem MT4
To chyba jednak nie bedzie to o co mi chodzilo.
Na wykresie (aby byl widoczny w smartphonie) musi być wrzucone EA.
A żeby SL w MT był stawiany od razu z zawieraną transakcją (np.Luktom Visual Order) również musi być EA na wykresie. A na jednym wykresie może być tylko jedno EA.

Czy czegoś nie rozumiem ? :(
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Ignac
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ignac »

super sprawa, dzięki za linka, czy istnieje coś podobnego na winde mobilną albo jakiś inny sys czy tylko androidy mają taką zabawkę?

ODPOWIEDZ