Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
marmon
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marmon »

resize ile zapłaciłeś za tego SPV M3000 ?
za bardzo się nie znam na tym ale na allegro widzę że to chodzi tak koło 100-150 zł

TataAlka
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: TataAlka »

hej,
nabyłem właśnie HTC M3600 ( Trinity, SPV M700), zainstalowałem MT4 dla smartfonów ze strony Admiral Markets, zalogowałem do AM, no i....
właśnie, ciągle mam "loading" w menu "chart".
Pomóżcie co mam zrobić, żeby używać MT4 w PDA, bo w pececie śmiga idealnie, a tu chyba robię jakiś błąd.
Jarek

Awatar użytkownika
Guerrilla
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Guerrilla »

resize pisze:Witam!
Ja osobiście używam SPV M3000 od kilku miesięcy i jestem zadowolony. Na pewno nie można tu mówić o jakiejkolwiek analizie, ale do podglądu pozycji poza domem w zupełności wystarcza, mam ładowarkę samochodową i spokojne serce, bo zawsze mam nad wszystkim kontrolę. W PLAY FRESH jest pakiet internetu 0,5 GB na cały miesiąc za 15zł...wystarcza aż nadto.
Witam, dało by rade żebyś wstawił jakieś fotki jak prezentuje się w nim mt4? Będę bardzo wdzięczny

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Guerrilla pisze:Witam, dało by rade żebyś wstawił jakieś fotki jak prezentuje się w nim mt4? Będę bardzo wdzięczny
Pewnie kiepsko bo małą rozdzielczość a tu htc pro
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 778#140778
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Emde
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Emde »

A co sądzicie o SE Xperia 1?Przedłużam umowę i tanio dają :shock:
pozdro,
MArcin

Awatar użytkownika
Emde
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Emde »

Emde pisze:A co sądzicie o SE Xperia 1?Przedłużam umowę i tanio dają :shock:
pozdro,
MArcin
Hej,proszę o pomoc,lepiej znam się na księżycach Jowisza niż na palmtopach :) Oczywiście mam znających sie znajomych którzy polecają ten tel,ale mi chodzi głównie o uzyteczność pod MT4.Jak ktos sie zna lub ma to prosze o opinię:)
pozdrawiam,
Marcin

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

X1 oprócz swoich niewątpliwych zalet ma też wady i z czasem są one coraz większe.
Faktycznie, po roku użytkowania wyciera się lakier na tylnej klapce. Zawias staje się luźniejszy i z fizycznych nic poza tym. Dużo gorzej, ze SE nie prowadzi już supportu do X1. Zero nowego oprogramowania itp. Jeśli preferujesz cenę to ok. Jeśli jakość to też ok, ale ja bym czekał na X2 albo poszukał innej platformy, która oferuje oprogramowanie np. pod Androida od Google.
Trade what you see, NOT what you hear or think

przemogpw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: przemogpw »

A propos X2 chciałbym zapytać się czy może ktoś posiada już lub poleca?

Zastanawiam się nad kupnem między X1 i X2 i mam dylemat ;) Jest to różnica w okolicach 700 - 1000 zł (np. na allegro, oczywiście nowiutkie + gwarancja) a w zamian dostaje sie lepszy design, większy ekran, aparat 8,1 mln i inne rzeczy o których pewnie jeszcze nie wiem...

Dlatego będę wdzięczny za wszelkie porady. Jeśli ktoś ma jakaś godną uwagi alternatywę dla SE to również proszę o pomoc :)

jakubgor
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jakubgor »

a czy może ktoś używał MT4 na Mio a501 albo Mioa701 ?

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

dokładne omówienie Xperii X10 na video:
http://www.frazpc.pl/news/29975-SE_Xper ... _z_pudelka

ODPOWIEDZ