pozdro dla wszystkich
To mówię Ci nie jesteś gotów aby żyć z FX jak dojdziesz do podanej prze Ciebie wartości tygodniowej w dzień max dwa i przy przeciętnym rynku a nie "dobrym" to będziesz gotówpromil1888 pisze:Koniec miesiąca a ja nie zrobiłem jeszcze 1500zł tylko 768zł mogą wkraść się nerwy. 1500zł nie jest to duża kwota, przy dobrym rynku ( odpowiednia fluktuacja ceny ) wypracowuję taką w tydzień
własny biznes za mocno absorbuje czasowo... lepszy spokojny etat (mogą być nienormowane godziny ale w PL jest tak, że jak pracodawca da Ci nienormowane godziny to już z góry wie ile dać Ci zadań abyś zapier... 112-14-18hgrafmax pisze:Ja tu bardziej niż etat widzę jakiś freelancing albo coś w tym stylu. Coś żeby były nienormowane godziny pracy. Najlepszy byłby własny biznes ale to już wyższa szkoła jazdy.MaNoCBR pisze:jest Exclamation Wink
Powodzenia życzę w szukaniu spokojnego etatu Smile
Mi się udało... wprawdzie było 30 osób na to miejsce i trzeba było wykazać się wiedzą i doświadczeniem ( i dlatego proponowałem to koledze wcześniej bo niestety pracodawcy potem na to patrzą) ale za to teraz mam kontrakt do 2015 r i z 8h w pracy spokojnie mogę prze 4-5 spoglądać na wykresy FXgrafmax pisze:he he ciekawe gdzie takie rozdająMaNoCBR pisze:tzw "etat ściemniacza"