Jak ro przeczytałem to się załamałem.
1) żeby zarabiać kasę to trzeba ją najpierw mieć - zatem potrzebne jest źródełko tej kasy - praca ,własny interes , spadek ,wygrana w totka ,oszczędności
2) żeby zarabiać kasę to trzeba wiedzieć jak -zatem potrzebna wiedza system tak aby wiedzieć jak sobie poradzić z drawndown -zakładam ,ze tego nie wiesz bo o to pytasz co cie czeka .
Teraz jeśli Twoje dochody z FX znacznie przerosną Twoje źródełko dochodu pkt.1 np:
10X możesz śmiało powiedzieć sobie "rzucam wszystko i zajmuję się FX". FX to jednak wredna kochanka!!!
Pokochała mnie biednego to i moze nie zostawi biednego Smile Dokłądnie moje kredki i moja piaskownica.
Nie lubi się dzielić i zdradzi Cię wtedy gdy ,ze swoją obecną ukochana będziesz odbywał stosunek płciowy i kiedy razem będziecie łapać orgazm ona pozbawi Cię kasy, Bowiem okaże się ,ze właśnie wtedy kiedy Ty dobrze sobie robiłeś i innym to--
rynek runął..Wchodząc do alkowy możesz być bogaty, a wychodząc z niej biedny .Sytuacji takich może być więcej nie będę powielał kolegów.
Jeśli będziesz miał dużo środków to taka strata będzie dla Ciebie niczym bo zasilisz konto i dnia następnego odbierzesz rynkowi
2X tyle,wszak jesteś
traderem zawodowcem i wiesz jak to zrobić

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.