Forex - Kochanie znalazłem pracę :D

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
promil1888
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: promil1888 »

No z racji wieku doświadczenie z kobietami masz zapewne wieksze ;) Pokochała mnie biednego to i moze nie zostawi biednego :) Dokłądnie moje kredki i moja piaskownica.

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

Tymek pisze:Przestań sklapować, przejdź na dłuższy termin, a czas się znajdzie na wszystko.
Przecież by zarobić nie trzeba trzaskać 100 pozycji dziennie. Wystarczy jedna na tydzień
Hmm, kolejny punkt dla Tymka (pomijajac dawne animozje), gosc wie co mowi.
Tych punktow zgodnosci pojawia sie z czasem wiele wiecej, mam nadzieje, ze tak pozostanie.
Wracajac do kobiet
No to, drogie koleżanki, czas się odchudzić, wygładzić, naciągnąć opadające cycki, powieki i ruszyć w poszukiwaniu naszego Johna Gage’a;)
To cytat z jakiegos babskiego forum, ktorego tematyka swiadczy o braku skrupulow bab dotyczacych zdobycia kasiastego samca wszelkimi sposobami (podniesienie cycek, makijaz, itp)

Nie chce tutaj wypowiadac swojej skrajnej opinii, ale mam juz doswiadczenie, nie dajcie sie zwiesc! Pasozytom stop!
Moze wywola to kontrowersje, ale taki jest cel.......
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 22:12 przez fxlamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Bedzie dobrze, luz......
=================

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Jak ro przeczytałem to się załamałem.
1) żeby zarabiać kasę to trzeba ją najpierw mieć - zatem potrzebne jest źródełko tej kasy - praca ,własny interes , spadek ,wygrana w totka ,oszczędności
2) żeby zarabiać kasę to trzeba wiedzieć jak -zatem potrzebna wiedza system tak aby wiedzieć jak sobie poradzić z drawndown -zakładam ,ze tego nie wiesz bo o to pytasz co cie czeka . :!: :!:

Teraz jeśli Twoje dochody z FX znacznie przerosną Twoje źródełko dochodu pkt.1 np: 10X możesz śmiało powiedzieć sobie "rzucam wszystko i zajmuję się FX". FX to jednak wredna kochanka!!!
Pokochała mnie biednego to i moze nie zostawi biednego Smile Dokłądnie moje kredki i moja piaskownica.

Nie lubi się dzielić i zdradzi Cię wtedy gdy ,ze swoją obecną ukochana będziesz odbywał stosunek płciowy i kiedy razem będziecie łapać orgazm ona pozbawi Cię kasy, Bowiem okaże się ,ze właśnie wtedy kiedy Ty dobrze sobie robiłeś i innym to-- rynek runął..Wchodząc do alkowy możesz być bogaty, a wychodząc z niej biedny .Sytuacji takich może być więcej nie będę powielał kolegów.
Jeśli będziesz miał dużo środków to taka strata będzie dla Ciebie niczym bo zasilisz konto i dnia następnego odbierzesz rynkowi 2X tyle,wszak jesteś traderem zawodowcem i wiesz jak to zrobić :lol:
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 22:21 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
promil1888
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale wy lubicie wyciągać pochopne wnioski – ale już to tak jest ze każdy wyciąga wnioski na podobieństwo swoje. Nie załamuj się chyba logiczne ze jak chce z tego żyć to pieniążki na stracenie mam ;) Ja was nie rozumiem powinniście mnie zachęcać żebym wszedł całym kapitałem w rynek przecież będzie więcej dla was :)

Awatar użytkownika
fxlamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: fxlamer »

promil1888 pisze:powinniście mnie zachęcać
alez zachecamy, wchodz......
Bedzie dobrze, luz......
=================

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Ja was nie rozumiem powinniście mnie zachęcać żebym wszedł całym kapitałem w rynek przecież będzie więcej dla was Smile
Co Ty pleciesz :?:
Mam w d,,,, Twój kapitał :!: :!:
Jak nic z tego co napisałem nie zrozumiałeś to i takza jakiś czas i tak go nie będziesz miał :lol:
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 22:25 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
promil1888
Stały bywalec
Stały bywalec

Na razie idę wejść w coś bardziej przyjemnego i Wam tez to radzę ;D

Awatar użytkownika
MaNoCBR
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MaNoCBR »

Sorry przepraszam nie pomyślałem...
Właź całym kapitałem i zabierz nam wszystkie pipsy... jestem gotów abyś mnie zruinował :lol:

tylko po co pytasz nas o zdanie skoro wszystko już wiesz... wiesz nawet, że jesteśmy amatorami (co w moim przypadku jest prawdą) i wprowadzamy Cię w błąd... zniechęcamy... ale z nas świenie... 8) :lol:
Z kącików uśmiechu można obliczyć rozpiętość wolności [WOLF 1982-2007]

Adrenalina uzależnia ;-)

Awatar użytkownika
promil1888
Stały bywalec
Stały bywalec

Zrozumiałem wszystko dokładnie, tylko nie bede po raz kolejny pisać, ze juz to przerabiałem. DD mam max na poziomie 21,55% dość wysokie, najwiecej strat pod rząd jakie mi sie zdarzyło wygenerować to 6 - czas prowadzenia statystyk rok, trading prawie codziennie. Liczba ta pozwala mi oszacować maksymalną wielkość pozycji i dzieki tem zmaksymalizować potencjalne zyski.

Dodano po 1 minutach:

Nie wiem wielu rzeczy dlatego pytam i rozwiewam wątpliwości które dalej mam jak to bedzie utrzymywać sie tylko z FX.

Dodano po 1 minutach:

Jedyne co teraz wiem to, ze psychika bedzie bardziej obciązona bo nie bede miał na prezerwatywy jak nie zarobie w danym miesiącu i bede musiał isc na zywioł :P i ze musze jakoś rozwiązać kwestie ubezpieczenia.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Zrozumiałem wszystko dokładnie, tylko nie bede po raz kolejny pisać, ze juz to przerabiałem. DD mam max na poziomie 21,55% dość wysokie, najwiecej strat pod rząd jakie mi sie zdarzyło wygenerować to 6 - czas prowadzenia statystyk rok, trading prawie codziennie. Liczba ta pozwala mi oszacować maksymalną wielkość pozycji i dzieki tem zmaksymalizować potencjalne zyski.
:clap: :clap: :clap:
No to mamy Rogalskiego :!: :!:
Spier.. na rynek i oświeć NAS jak wymiata się kapuchę :!: :!:

Dodano po 2 minutach:
promil1888 pisze:edyne co teraz wiem to, ze psychika bedzie bardziej obciązona bo nie bede miał na prezerwatywy jak nie zarobie w danym miesiącu i bede musiał isc na zywioł Razz i ze musze jakoś rozwiązać kwestie ubezpieczenia.
Na rynku też można jechać bez gumy to chyba wiesz .Wszak doświadczony jesteś :lol:

ODPOWIEDZ