pozdro dla wszystkich
Forex - Kochanie znalazłem pracę :D
- promil1888
- Stały bywalec

No to sie myslisz tak zgadza sie mam za mały kapitał aby robić 2000zł w ciagu jednego dnia a nawet godziny jak piszecie, oczywiscie dalej zakładając ze zachowyjemy zasady MM. Przy waszych załozeniach miesiecznie przy dobrych wiatrach bym zarabiał kilkadziesiat tysiecy 2000 X 20dni = 40 000zł/mc
Ale mam kapitał który mi pozwala robić mniej, a ta kwota pozwala mi na zycie z FX . To wy jednak nie wiecie co piszecie, jak ja sie nie znam to sie nie wypowiadam na dane tematy. Dobra kończymy tą rozprawę bo i tak sie nie dowiem tego na czym mi zalezy.
pozdro dla wszystkich
pozdro dla wszystkich
ja nie pisałem że musisz mieć 2000zł/ dzień ale bez 500zł ZYSKU nie podchodź bo wtopisz... a jak się zastanawiasz

To mówię Ci nie jesteś gotów aby żyć z FX jak dojdziesz do podanej prze Ciebie wartości tygodniowej w dzień max dwa i przy przeciętnym rynku a nie "dobrym" to będziesz gotówpromil1888 pisze:Koniec miesiąca a ja nie zrobiłem jeszcze 1500zł tylko 768zł mogą wkraść się nerwy. 1500zł nie jest to duża kwota, przy dobrym rynku ( odpowiednia fluktuacja ceny ) wypracowuję taką w tydzień
Z kącików uśmiechu można obliczyć rozpiętość wolności [WOLF 1982-2007]
Adrenalina uzależnia ;-)
Adrenalina uzależnia ;-)
własny biznes za mocno absorbuje czasowo... lepszy spokojny etat (mogą być nienormowane godziny ale w PL jest tak, że jak pracodawca da Ci nienormowane godziny to już z góry wie ile dać Ci zadań abyś zapier... 112-14-18hgrafmax pisze:Ja tu bardziej niż etat widzę jakiś freelancing albo coś w tym stylu. Coś żeby były nienormowane godziny pracy. Najlepszy byłby własny biznes ale to już wyższa szkoła jazdy.MaNoCBR pisze:jest Exclamation Wink
Powodzenia życzę w szukaniu spokojnego etatu Smile
tzw "etat ściemniacza"
Adrenalina uzależnia ;-)
Adrenalina uzależnia ;-)
- promil1888
- Stały bywalec

Ja postanowiłem ten rok poświęcam sie tylko FX jezeli uda mi się i będe się w stanie utrzymać i kapitał początkowy będzie przyrastał będę ciągnął dalej, jeżeli nie pojdę skruszony szukać pracy
kwestie ubezpieczenia juz rozwiązałem handlując na FX nie osiągam dochodów z tytułu o pracę ani z działalności gospodarczej a co za tym idzie mogę się zarejestrować w urzędzie dla bezrobotnych i będę miał prawa do opieki zdrowotnej 
- promil1888
- Stały bywalec

Mi się udało... wprawdzie było 30 osób na to miejsce i trzeba było wykazać się wiedzą i doświadczeniem ( i dlatego proponowałem to koledze wcześniej bo niestety pracodawcy potem na to patrzą) ale za to teraz mam kontrakt do 2015 r i z 8h w pracy spokojnie mogę prze 4-5 spoglądać na wykresy FXgrafmax pisze:he he ciekawe gdzie takie rozdająMaNoCBR pisze:tzw "etat ściemniacza"
aaa i gdyby ktoś chciał się zamienić od razu mówię NIE
Adrenalina uzależnia ;-)
Adrenalina uzależnia ;-)