Forex - Kochanie znalazłem pracę :D

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
promil1888
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: promil1888 »

No to sie myslisz tak zgadza sie mam za mały kapitał aby robić 2000zł w ciagu jednego dnia a nawet godziny jak piszecie, oczywiscie dalej zakładając ze zachowyjemy zasady MM. Przy waszych załozeniach miesiecznie przy dobrych wiatrach bym zarabiał kilkadziesiat tysiecy 2000 X 20dni = 40 000zł/mc ;) Ale mam kapitał który mi pozwala robić mniej, a ta kwota pozwala mi na zycie z FX . To wy jednak nie wiecie co piszecie, jak ja sie nie znam to sie nie wypowiadam na dane tematy. Dobra kończymy tą rozprawę bo i tak sie nie dowiem tego na czym mi zalezy.
pozdro dla wszystkich

Awatar użytkownika
MaNoCBR
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MaNoCBR »

ja nie pisałem że musisz mieć 2000zł/ dzień ale bez 500zł ZYSKU nie podchodź bo wtopisz... a jak się zastanawiasz
promil1888 pisze:Koniec miesiąca a ja nie zrobiłem jeszcze 1500zł tylko 768zł mogą wkraść się nerwy. 1500zł nie jest to duża kwota, przy dobrym rynku ( odpowiednia fluktuacja ceny ) wypracowuję taką w tydzień
To mówię Ci nie jesteś gotów aby żyć z FX jak dojdziesz do podanej prze Ciebie wartości tygodniowej w dzień max dwa i przy przeciętnym rynku a nie "dobrym" to będziesz gotów :wink:
Z kącików uśmiechu można obliczyć rozpiętość wolności [WOLF 1982-2007]

Adrenalina uzależnia ;-)

Awatar użytkownika
grafmax
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: grafmax »

MaNoCBR pisze:jest Exclamation Wink

Powodzenia życzę w szukaniu spokojnego etatu Smile
Ja tu bardziej niż etat widzę jakiś freelancing albo coś w tym stylu. Coś żeby były nienormowane godziny pracy. Najlepszy byłby własny biznes ale to już wyższa szkoła jazdy.

Awatar użytkownika
MaNoCBR
Stały bywalec
Stały bywalec

grafmax pisze:
MaNoCBR pisze:jest Exclamation Wink

Powodzenia życzę w szukaniu spokojnego etatu Smile
Ja tu bardziej niż etat widzę jakiś freelancing albo coś w tym stylu. Coś żeby były nienormowane godziny pracy. Najlepszy byłby własny biznes ale to już wyższa szkoła jazdy.
własny biznes za mocno absorbuje czasowo... lepszy spokojny etat (mogą być nienormowane godziny ale w PL jest tak, że jak pracodawca da Ci nienormowane godziny to już z góry wie ile dać Ci zadań abyś zapier... 112-14-18h :evil: ) lepszy etat gdzie nie trzeba za bardzo wykazywać się pracą/zyskiem itp... wiem że to trudne ale nie niemożliwe :wink:

tzw "etat ściemniacza"

Adrenalina uzależnia ;-)

Awatar użytkownika
promil1888
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja postanowiłem ten rok poświęcam sie tylko FX jezeli uda mi się i będe się w stanie utrzymać i kapitał początkowy będzie przyrastał będę ciągnął dalej, jeżeli nie pojdę skruszony szukać pracy :) kwestie ubezpieczenia juz rozwiązałem handlując na FX nie osiągam dochodów z tytułu o pracę ani z działalności gospodarczej a co za tym idzie mogę się zarejestrować w urzędzie dla bezrobotnych i będę miał prawa do opieki zdrowotnej ;)

Awatar użytkownika
grafmax
Pasjonat
Pasjonat

MaNoCBR pisze:tzw "etat ściemniacza"
he he ciekawe gdzie takie rozdają :D

Awatar użytkownika
promil1888
Stały bywalec
Stały bywalec

W urzędzie dla bezrobotnych :)

Awatar użytkownika
grafmax
Pasjonat
Pasjonat

promil1888 pisze:W urzędzie dla bezrobotnych :)
Tam jeszcze nie szukałem :)

Szczęśliwi ci co już to wszystko mają za sobą i teraz cieszą się wolnością jaką daje FX

Awatar użytkownika
MaNoCBR
Stały bywalec
Stały bywalec

grafmax pisze:
MaNoCBR pisze:tzw "etat ściemniacza"
he he ciekawe gdzie takie rozdają :D
Mi się udało... wprawdzie było 30 osób na to miejsce i trzeba było wykazać się wiedzą i doświadczeniem ( i dlatego proponowałem to koledze wcześniej bo niestety pracodawcy potem na to patrzą) ale za to teraz mam kontrakt do 2015 r i z 8h w pracy spokojnie mogę prze 4-5 spoglądać na wykresy FX 8)
aaa i gdyby ktoś chciał się zamienić od razu mówię NIE :P

Adrenalina uzależnia ;-)

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

A gdzie taka posade dają ?
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

ODPOWIEDZ