7LS part 1
zdziwilbys sie ale caly czas gram era, play, plus smiga u mnie jak trzeba 0,5mb/s, ale to chyba jest zalezne od miejsca w jakim sie jest, no na lace za miastem niestety nie gramRoger27 pisze:Anea grałeś kiedyś na połączeniu na przez tel??? awaryjnie z raz można ale normalnie to chyba ostra przesada, w szachy to se można pograć ale nie z brokerem!!!!!
Sory za OT

a teraz maja 4 technologie wprowadzic po hsdpa i realne bedzie 14mb/s

Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 10:15 przez anea, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mike_Scofield
- Pasjonat
- Mike_Scofield
- Pasjonat
Teatr cieni ...Każdy widzi to, co chce ...MaxRipper pisze:Ja to się zastanawiam co oni odwalają za teatr dziś.
Ja sobie już chyba dzisiaj odpuszczę, bo sytuacja jest bardzo niejasna ...
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield
A ja w dodatku muszę się użerać z czynnikiem ludzkim w robocie. Masakra. I weź tu człowieku potrejdujMike_Scofield pisze:Teatr cieni ...Każdy widzi to, co chce ...MaxRipper pisze:Ja to się zastanawiam co oni odwalają za teatr dziś.
Ja sobie już chyba dzisiaj odpuszczę, bo sytuacja jest bardzo niejasna ...

A to znaczy mniej więcej że już nie będzie scr i rozmowy o systemach - z góry przepraszam ale to nie miejsce na takie rozmowyShadi pisze:dobra kończę wstawianie screenów w tym dzienniku bo to jest dziennik Mirka (sorki za spam) a nie Shadiego. W zasadzie screeny wrzucane były aby pokazać pewnej dumnej baranicy, która zgrywa mądralę, że się da:)
Życzę powodzenia.

- Mike_Scofield
- Pasjonat