Price Action - Asmodeus8 Journal
Ok z przyczyn techniczych przesiadziemy sie na Ensigna.
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
-
- Gaduła
Tak, robienie durniów z uczestnikow TeamWiever to ich pojecie uczciwego postepowania.vindemiatrix pisze:Dziękujemy za uczciwe postępowanie!"
Jezeli chcecie darmowego programu do tego celu to polecam http://www.mikogo.com/
Tutaj manual http://www.mikogo.com/downloads/docs/mi ... -guide.pdf
Zapraszajacy do sesji podaje nr sesji, kazdy kto chce uczestniczyc sciaga maly programik http://www.mikogo.com/downloads/mikogo.exe i tam wpisuje nr sesji.
Prowadzacy pokazuje swoj ekran i moze po nim rysowac itp, uczestnicy widza jego kursor i malunki.
W kazdej chwili moze przekazac ekran innemu uczestnikowi.
Do polaczenia audio najlepiej uzyc skype'a.
Jak zorganizujecie spotkanie, chetnie wezme udzial.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2010, 21:46 przez fxlamer, łącznie zmieniany 3 razy.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
To ja jeszcze dodam ze w pasku menu jest opcja chat, nalezy wybrac pokoj 56.
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
Serdecznie dziękuje wszystkim za obecność. Mimo problemów myślę ze poradziliśmy sobie. Dzięki fxlamer za link.
Jutro wrzucę podsumowanie.
Happy Trading:)
Jutro wrzucę podsumowanie.
Happy Trading:)
Witam,
Nie mialem mozliwosci uczestniczenia w dzisiejszym chatcie, ale z niecierpliwoscia czekam na podsumowanie.
Co myslicie o longu na EUR/CAD:
- poziom S/R
- fibo 61.8
- trend (chyba) wciaz wzrostowy
- na daily golfing
- na weekly spory pin
Nie zdecydowalem sie jeszcze na wejscie, ale rozwazam
Ciekaw jestem Waszych opinii.
Pozdrawiam,
ja(rek)
Nie mialem mozliwosci uczestniczenia w dzisiejszym chatcie, ale z niecierpliwoscia czekam na podsumowanie.
Co myslicie o longu na EUR/CAD:
- poziom S/R
- fibo 61.8
- na daily golfing
- na weekly spory pin
Nie zdecydowalem sie jeszcze na wejscie, ale rozwazam

Ciekaw jestem Waszych opinii.
Pozdrawiam,
ja(rek)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja(rek) pisze:Co myslicie o longu na EUR/CAD:
- poziom S/R
- fibo 61.8
- na daily golfing
- na weekly spory pin
EURCAD jest wciąż w trendzie spadkowym. zobacz na W1, M1 cena po wybiciu wróciła do kanału spadkowego.i to co obserwujemy to po prostu korekta ostatniego zjazdu. nie wiem sąd masz 61.8% fibo

Never "Drive" Faster Than Your Guardian Angel Can Fly