Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
A może maż błędną liczbę lotów w polu "Wolumen".madlady pisze:Mam chyba głupie pytanie.
mam konto w admiral markets, po założeniu było ok, potem przestało sie dać składać zlecenia.
Po kliknięciu na nowe zlecenie pola KUP i SPRZEDAJ nie sa aktywne.
Szukałam w helpie i w ustawieniach co skopałam i nic nie wymyśłiłam.
Wywaliłam pierwsze założone konto, dodałam nowe, loguję się i nie mogę składać zleceń.
Czy ktoś wie co żle robię?
Jeśli broker nie ma microlotów a wpiszesz np.0.01 lota to pola "Kup" "Sprzedaj" również nie będą aktywne.
Tylko z tego co wiem to AM mają microloty

Jak nic nie wymyślisz to spróbuj wpisać jakąś inną wartość lota.
Solą życia jest kasa.
Nie wiem jak ma Daniel Kostecki ale prawdopodobnie wystarczy pootwierać sobie odpowiednie wykresy, a następnie zapisywać profile (w opcji Plik, lewy górny róg lub klikając pod wykresem w nazwę profilu).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Nie znam takiego skrótu, ctrl+F5 to następny profil. Ale jak klikniesz na nazwę profilu na dole pod wykresem to od razu rozwijają Ci się wszystkie i tak na prawdę skrót jest niepotrzebny.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu