Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Wrzuć historię rachunku i powiedz w jakiej walucie masz konto, a będę mógł coś więcej powiedzieć.Udało mi sie ugrać 104 dołki a w balance przybyło ich zaledwie 70.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
To na pewno nie jest cała historia transakcji.
Miałem teorię, że konto jest np. w euro, a zyski z transakcji wyświetlane są w walucie kwotowanej, nie depozytowej ale widać, że jest standardowo.
Miałem teorię, że konto jest np. w euro, a zyski z transakcji wyświetlane są w walucie kwotowanej, nie depozytowej ale widać, że jest standardowo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Uczestnik
Mam chyba głupie pytanie.
mam konto w admiral markets, po założeniu było ok, potem przestało sie dać składać zlecenia.
Po kliknięciu na nowe zlecenie pola KUP i SPRZEDAJ nie sa aktywne.
Szukałam w helpie i w ustawieniach co skopałam i nic nie wymyśłiłam.
Wywaliłam pierwsze założone konto, dodałam nowe, loguję się i nie mogę składać zleceń.
Czy ktoś wie co żle robię?
mam konto w admiral markets, po założeniu było ok, potem przestało sie dać składać zlecenia.
Po kliknięciu na nowe zlecenie pola KUP i SPRZEDAJ nie sa aktywne.
Szukałam w helpie i w ustawieniach co skopałam i nic nie wymyśłiłam.
Wywaliłam pierwsze założone konto, dodałam nowe, loguję się i nie mogę składać zleceń.
Czy ktoś wie co żle robię?
Dwie opcje:madlady pisze:Czy ktoś wie co żle robię?
1) konto ma wyłączoną opcję handel

2) logujesz się hasłem inwestorskim, nie głównym (master).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu