Dzieki. jak to mówia szukajcie a znajdziecieBoby_Fischer pisze:GratyBardzo precyzyjny setup

Dodano po 3 godzinach 47 minutach:
Tutaj kolejne fajne wejscie. zamknąłem to juz przed 1,5600. No i tutaj jest moje pytanie do kogos kto gra juz tym sysem dłuższy czas. Jakie wyznaczacie targety??? Od niedawna zainteresowałem sie tym spoobem handlu. chciałbym to poprawic bo jestem początkującym i narazie ucinam zyski
 ja narazie ustawiam je w zaleznosci na jakich swieczkach jest set up. zazwyczaj na m15  około 50p i na godzinnych 90-100. no i oczywiscie zalezy to takze od mojego SL ale one nie sa zbyt duze. RR nigdy mniej niz 2;1. równiez zamykam przed jakimis wsparciami i oporami. Narazie efekty są obecujące zobaczymy jak to bedzie latało w dluzszym okresie czasu. Nie emocjonuje sie bo to za krótki okres czasu a już kilka razy myslalem ze znalazłem złotego grala ale szybko zostałem sprowadzony na ziemie...
  ja narazie ustawiam je w zaleznosci na jakich swieczkach jest set up. zazwyczaj na m15  około 50p i na godzinnych 90-100. no i oczywiscie zalezy to takze od mojego SL ale one nie sa zbyt duze. RR nigdy mniej niz 2;1. równiez zamykam przed jakimis wsparciami i oporami. Narazie efekty są obecujące zobaczymy jak to bedzie latało w dluzszym okresie czasu. Nie emocjonuje sie bo to za krótki okres czasu a już kilka razy myslalem ze znalazłem złotego grala ale szybko zostałem sprowadzony na ziemie... Dodano po 6 minutach:
Troche nie wyraznie widac na tym. na koncu fali CD mam dwa fiba. 78,6 fali XA i 127,2 fali AB dlatego to wejscie dodatkowo na m15 fajna szpilka na tym poziomie.

klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.
 klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.