Co to za wspolczynnik, jakis chyba cudownyGrzegosz pisze:[...] ze w okolicach 78.81[...]

Chyba chodzilo ci o 78,6 %
popisales sie ingnorancja brawoiwantu2brich pisze:Co to za wspolczynnik, jakis chyba cudowny
Chyba chodzilo ci o 78,6 %
Tak spisalem sie, dostane medal za to?Grzegosz pisze:popisales sie ingnorancja brawoiwantu2brich pisze:Co to za wspolczynnik, jakis chyba cudowny
Chyba chodzilo ci o 78,6 %bo nawet wykresu nie otworzyles wtedy bys sie zorientowal, ze pisze o indeksie dolara mozliwe, ze nawet nie przeczytales tekstu calego...moze bys nawet zwrocil mi uwage, ze mam na mysli 77.81 co tez mozna odczytac z wykresu
Jak widac nie tylko ja sie gubie w tym co napisales i narysowales. Jednak chyba cie nie przekonam, twoj avatar mowi sam za siebie:alyjak pisze:Ja to tam widze trojkat formujacy sie w wiekszym cyklu i na samym koncy formacja ABCD,ktora ma szanse na wybicie jako kolejna fala trojkata. Poza tym kresek nawaliles i linijek ze nie widac co jest co. Mowie tylko tak jak widze z grubsza.Grzegosz pisze:Swietny temat, a jakby umiera...
1.AB=0.5EX
2.BC=0.618X
3.CD=0.238X
moze szczegolnej formacji nie ma, ale harmonia jest zdecydowana, przy ekspansji punktu 1 widac jak pozostale poziomy dzialaly w przeszlosci stad niewatpliwie mozna domniemywac, ze w okolicach 78.81 index wyhamuje, punkt 2 co duzo pisac magia 61.8 znacznego ruchu, punkt 3 mniej znaczacy wspol. fib jednak znaczacej fali. ponadto widac elementy PA
Prosze o ewentualne uwagi bardziej doswiadczonych harmonistow
Prawdziwa perelka humoru, ale sie usmialem...iwantu2brich pisze:Ok, moze byc jakis dobry batonik, najlepiej cos z Nestle...
Powiem szczerze, ze mnie to dziwi, bo dalem tylko dwa zniesienia wewnetrzne i jedna ekspansje do tego zaznaczylem jak zachowywal sie index w przeszlosciiwantu2brich pisze:Jak widac nie tylko ja sie gubie w tym co napisales i narysowales
Do czego chciales/ chcesz mnie przekonac? nie bardzo wiemiwantu2brich pisze:Jednak chyba cie nie przekonam
Takie zarty juz lubie tu mnie rozbawiles szczerzeiwantu2brich pisze:twoj avatar mowi sam za siebie:
Po prostu Anarchia
Dlaczego tak sie nie zaleca?, powiem szczerze, ze mnie to zastanowilo, przy szybkim odwroceniu pozycji po przebiciu zgrupowan wydaje mi sie, ze jest ryzyko zawrocenia natomiast zasada zmiany biegunow poziomow R/S bo tak mozna traktowac zgrupowania wydaje sie rozsadne tutaj przyklad omawianego przeze mnie wyzej zgrupowania....alyjak pisze:pozycji nie odwracam tylko czekam na korekte i wyznaczony poziom traktuje jako opor,
Cytat:
To chyba robisz dokładnie tak jak nie zaleca nikt.
Spoko, fajnie ze poprawiles czytelnosc obrazkow, to mi sie podoba. Lubie sie mylic jesli chodzi o negatywne rzeczy u ludzi!Grzegosz pisze:Wiem, ze Long zostal zanegowany i zlapalo SL, czyli sugerujesz zeby wejsc w Shorta od razu po przebiciu zgrupowan i ustalic SL tak jak na rysunku?