Tańczący z pipsami
CADJPY 82.52 Sell 0,15lot SL 25pkt TP 250pkt : ) 
a i podsumowanie dzisiaj strata do zera. Wpłata 100zł i taki kapitał teraz
Taki sell bo ruch w górę był znaczny, a jest teraz stopka zaraz pod oporem miesięcznym, i zaryzykowałbym patrząc na monthly że padniemy w 74.00

liczę na skończony inverted RGR i kierunek w dół do 0,214 %fibo miesięcznego
przy 82.20 przechodzę na BE, trzeba troszkę zadbać o brak strat.

a i podsumowanie dzisiaj strata do zera. Wpłata 100zł i taki kapitał teraz
Taki sell bo ruch w górę był znaczny, a jest teraz stopka zaraz pod oporem miesięcznym, i zaryzykowałbym patrząc na monthly że padniemy w 74.00

liczę na skończony inverted RGR i kierunek w dół do 0,214 %fibo miesięcznego
przy 82.20 przechodzę na BE, trzeba troszkę zadbać o brak strat.
Nadal wtopa goni wtopę. CADJPY niestety wykopsało mnie na wejściu. Stan konta 42zł, otwarte - 0,05 EUR USD  1,3268 z SL 30pkt i TP 1,2300
Prawdopodobnie do rana mnie wybije ze względu na to że wykres zrobi hopsia przed zamknięciem luki ale jakoś to przełkne. Ogólnie będę teraz grał na ten stan rzeczy :

i czekał na dobry moment wejścia

Prawdopodobnie do rana mnie wybije ze względu na to że wykres zrobi hopsia przed zamknięciem luki ale jakoś to przełkne. Ogólnie będę teraz grał na ten stan rzeczy :

i czekał na dobry moment wejścia
- daromanchester
 - Przyjaciel Forum

Albo to czeski błąd albo masz dostęp do jakichś poufnych informacji niedostępnych śmiertelnikom ?Tekron pisze:TP 1,2300
Edit:
Teraz zauważyłem na wykresie że to nie błąd.
Też zakładam mocny spadek ale z takim RR to szacun jak "siądzie"
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
- daromanchester
 - Przyjaciel Forum

Tekron je siedzę parę pipsów wyżej jak Ty więc z całego serca życzę powodzenia. 
U mnie 1.3000 by było ok ale będę się przyglądał jak idzie.
Pozdro

U mnie 1.3000 by było ok ale będę się przyglądał jak idzie.
Pozdro
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
Patrzę na złoto i myślę sobie tylko jedno, że EUR pójdzie do wora bo USD się wzmacnia, AUDUSD też wygląda na spadki ostre już. Tylko czekać. 
 no idzie ładnie, żal że się dałem wykopsać po drodze ala jeszcze znajdę wejście spokojne, może naskubie jednak troszke kapitału ze 100zł zanim przywale większą pozycje, następne zagranie będzie 0,03lot przy stanie konta 120zł najprawdopodobniej, żeby troszke SL zwiększyć, kusi mnie też próba gry na wyczucie wyczerpania ruchów 
  czyli gra na czuja 
 ale będę ostrzegał wtedy. Ogólnie polecam trzymanie SELL na złocie, AUDUSD i EURUSD przez długi jeszcze czas, ruch powinien być dosyć solidny