No właśnie wlazłem w sam sygnał strategii a całkowicie olałem "godziny" i mam nadzieję, że nie będzie drugiej wtopy na edwardzie.<kerimb> pisze:Ja bym nie ryzykował ... Podbiórka UP może być ... Godzina ku temu ... Zostało jeszcze jakieś może 30 minut szans ... Jeśli Jankesi zdecydują się finalnie podejść UP dzisiaj, to jest szansa, że na początku podejdą jeszcze DOWN, ale ja bym tutaj nie upatrywał szans ... Moim zdaniem podbiorą teraz UP aby później doprawić DOWN ... Zobaczymy!
7LS part 1
Punkty zwrotne są ważniejsze niż sygnał strategii ... Ważne jest gdzie się znajduje cena ... Zeszliśmy nisko ... W innym przypadku bym się nie obawiał i walił po całości ale nie w tej sytuacji ... Trza to przefiltrować ... Nawet jak by mieli pierdyknąć w dół teraz, to wchodzenie jest niebezpieczne ... Ja nie mam pewności czy nie będzie UP zasadnicze a więc się przyglądam ...MaxRipper pisze: całkowicie olałem "godziny"
Nisko to pojęcie względne. Sugerowałem się też wolną przestrzenią, którą mamy na H4 i tym że przeleźli nam zasięg FIBO (zaraz dam rysunek). Ale przyznaję, że nie myślałem że godziny mogą tak bardzo zamieszać<kerimb> pisze:Punkty zwrotne są ważniejsze niż sygnał strategii ... Ważne jest gdzie się znajduje cena ... Zeszliśmy nisko ... W innym przypadku bym się nie obawiał i walił po całości ale nie w tej sytuacji ... Trza to przefiltrować ... Nawet jak by mieli pierdyknąć w dół teraz, to wchodzenie jest niebezpieczne ... Ja nie mam pewności czy nie będzie UP zasadnicze a więc się przyglądam ...