7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

<kerimb> pisze:Ja bym nie ryzykował ... Podbiórka UP może być ... Godzina ku temu ... Zostało jeszcze jakieś może 30 minut szans ... Jeśli Jankesi zdecydują się finalnie podejść UP dzisiaj, to jest szansa, że na początku podejdą jeszcze DOWN, ale ja bym tutaj nie upatrywał szans ... Moim zdaniem podbiorą teraz UP aby później doprawić DOWN ... Zobaczymy!
No właśnie wlazłem w sam sygnał strategii a całkowicie olałem "godziny" i mam nadzieję, że nie będzie drugiej wtopy na edwardzie.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Jak podbierają, to jeśli się chce to się zagrywa na 30% lub 50% stawki bo "pod prąd" ... Ja poczekam dalej bez pozycji ... Jesteśmy na tyle nisko, że może być ciekawie ... Ostatni piątek miesiąca a więc "cuda na kiju" ... :mrgreen:

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Heh u mnie SL już prawie trzeszczy :).

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

MaxRipper pisze: całkowicie olałem "godziny"
Punkty zwrotne są ważniejsze niż sygnał strategii ... Ważne jest gdzie się znajduje cena ... Zeszliśmy nisko ... W innym przypadku bym się nie obawiał i walił po całości ale nie w tej sytuacji ... Trza to przefiltrować ... Nawet jak by mieli pierdyknąć w dół teraz, to wchodzenie jest niebezpieczne ... Ja nie mam pewności czy nie będzie UP zasadnicze a więc się przyglądam ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

15 minut szans ... Tak na szybko oceniam ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Zara będę miał nowe zimówki ... Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... Będzie się działo :mrgreen:

Jak u Was? Zasypało?

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Max
Wszedłeś na 1.3243?

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Punkty zwrotne są ważniejsze niż sygnał strategii ... Ważne jest gdzie się znajduje cena ... Zeszliśmy nisko ... W innym przypadku bym się nie obawiał i walił po całości ale nie w tej sytuacji ... Trza to przefiltrować ... Nawet jak by mieli pierdyknąć w dół teraz, to wchodzenie jest niebezpieczne ... Ja nie mam pewności czy nie będzie UP zasadnicze a więc się przyglądam ...
Nisko to pojęcie względne. Sugerowałem się też wolną przestrzenią, którą mamy na H4 i tym że przeleźli nam zasięg FIBO (zaraz dam rysunek). Ale przyznaję, że nie myślałem że godziny mogą tak bardzo zamieszać :).

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dobra ... Ja uciekam testować nowe WinterHawki ... :mrgreen: Darz bór!

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

No i rysunek:

Obrazek
<kerimb> pisze:Max
Wszedłeś na 1.3243?
Wlazłem 1.3226 ponieważ tam na 1.3243 cofnęli dopiero po walnieciu w Fibo i wolałem poczekać na nowy dołek, który zasugerowąłby złamanie Fibo.

Zablokowany