bigben pisze:No nie wiem...Nie byłbym tego taki pewien na Twoim miejscu. Mam nadzieję że nie zapomniałeś o "open orders" Laughing .
Nie zapominam -
Sell limit aktywowany - już na BE+1 - idealnie stestowany tylko czterema pipsami
Uploaded with
ImageShack.us
Trzymam dalej - myślę, że dojdzie do mojego TP
I kolejny raz analiza trafna w stu procentach - ale wykorzystanie tej trafności pozostawia wiele do życzenia - gdyby udało mi się jakimś cudem wykorzystywać te trafne analizy to było by bardzo ale to bardzo pięknie.
klonmarcin pisze:Teraz doszliśmy do s/r na daily i pewnie można się spodziewać korekty do przebitego wsparcia - czyli w okolice 3560 i tam zastanowię się nad sell limit Smile
klonmarcin pisze:Co byście powiedzieli o L teraz z TP w okolicach 3560 ?? tam też mam sell limit.
Może kiedyś się uda - na co liczę z całego serca.
I kolejny raz potwierdza się mój problem z doborem dokładnego miejsca wejścia - o ile sell limit wszedł idealnie to rano miałem wejścia jak najbardziej w dobrym kierunku - ale duże wahania i niezastosowanie odpowiedniego sl + bardzo złe miejsca wejścia spowodowały te straty.
Ale teraz nie odpuszczę - muszę się tego nauczyć - to jest już naprawdę blisko...
I na koniec - znowu pierwsza myśl była najlepsza :
klonmarcin pisze: ja się wstrzymuję na razie od L
Trzeba było tak zrobić