UJ ma jeszcze niski spread,guccon pisze:U mnie tez 0 chociaz na normalnym rachunku mam juz kilka ale skalpuje a tutaj niestety spore spready i pozostaje mi tylko w zasadzie edek wiec pozostale pary musze odpuszczac.
Na razie to ciekawi mnie pierwszy ranking aby zobaczyc liczbe uczestnikow oraz jak bardzo Ci najlepsi ryzykuja
Tak do czasu końca konkursu nie można dopłacać/wypłacać.<kerimb> pisze:Jak, ktoś coś bliżej wie, to niech napisze.
Kod: Zaznacz cały
Wszystkie środki zgromadzone na rachunku konkursowym uczestnika zostaną automatycznie przelane na jego podstawowe konto FOREX w DM BOŚ po zakończeniu konkursu.
Nie mylisz się.<kerimb> pisze:Chyba jeszcze można się zapisać o ile się nie mylę ...
Kod: Zaznacz cały
1. Rejestracja uczestników 25.10.2010 - 19.11.2010
Nie można wypłacać środków tylko z rachunków, które uczestniczą w konkursie i które bierzemy pod uwagę tworząc rankingi (a później także rozdzielając nagrody). Podobnie zresztą sprawa wygląda w przypadku wpłat - każdy uczestnik konkursu startuje z równą kwotą 1000 PLN i nie można później już dopłacić kapitału na rachunek konkursowy.<kerimb> pisze:w regulaminie czytałem, że z tego konta nie można wypłacić środków
Po zakończeniu konkursu wszystkie środki z rachunków konkursowych zostaną automatycznie przeksięgowane na podstawowe rachunki BOSSAFX i w oczywisty sposób tylko ich właściciele podejmą decyzję, co dalej z tymi środkami będzie się działo.<kerimb> pisze:Jeśli się zatem ugra ileś tam, to jak wypłacić (czy się wogóle da) te środki czy trzeba u nich zostawić na rachunku, którego de facto później bym nie potrzebował?
Do konkursu można przystąpić najpóźniej 19 listopada 2010 o godzinie 23:59 (ale aby to zrobić trzeba posiadać wcześniej otwarty rachunek BOSSAFX)<kerimb> pisze:Chyba jeszcze można się zapisać