BOSSAFX - konkurs 2010

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
ODPOWIEDZ

Wezmiesz udział w konkursie ?

tak
47
40%
nie
71
60%

Liczba głosów: 118

Mr.T

Post autor: Mr.T »

Tak sobie czytam ten wątek i muszę powiedzieć,że taka wygrana kusi i to bardzo widać po postach. :) Tylko od strony organizatora wygląda to zupełnie inaczej. 8)

Awatar użytkownika
ivofe
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ivofe »

Mimo wielu komplikacji z mojej strony z założeniem rachunku wszystko poszło pomyślnie i przede wszystkim na czas.
I tutaj pochwała i podziękowania dla pana Sebastiana Zadory. Szybka i profesjonalna obsługa klijenta.

To jak tam panowie i panie jutro startujemy z Londynem. :)
Pozdrowienia dla uczestników.

PS: Kto z forum startuje :?:

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: guccon »

No chyba przynajmniej 32 osoby ktore w ankiecie zaznaczyly TAK ;)

Zycze oczywiscie wszystkim dobrych wynikow. Moze kolejny duzy konkurs wygra ktos tutaj z forum ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
ziomekz
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ziomekz »

są trzy główne nagrody, jakoś się podzielimy :lol: 8)
a wygrają najlepsi :wink:

erybnik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: erybnik »

powodzenia :)

ciekawi mnie, jak dużo osób weźmie udział w konkursie.

u mnie jak na razie 0 pozycji.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: guccon »

U mnie tez 0 chociaz na normalnym rachunku mam juz kilka ale skalpuje a tutaj niestety spore spready i pozostaje mi tylko w zasadzie edek wiec pozostale pary musze odpuszczac.

Na razie to ciekawi mnie pierwszy ranking aby zobaczyc liczbe uczestnikow oraz jak bardzo Ci najlepsi ryzykuja :)
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

erybnik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: erybnik »

guccon pisze:U mnie tez 0 chociaz na normalnym rachunku mam juz kilka ale skalpuje a tutaj niestety spore spready i pozostaje mi tylko w zasadzie edek wiec pozostale pary musze odpuszczac.

Na razie to ciekawi mnie pierwszy ranking aby zobaczyc liczbe uczestnikow oraz jak bardzo Ci najlepsi ryzykuja :)
UJ ma jeszcze niski spread,

na razie jedną eskę otworzyłem na EU: -0.3% na rachunku po zamknięciu

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: <kerimb> »

Nie wiem jak oni chcą to zrobić ale chyba w regulaminie czytałem, że z tego konta nie można wypłacić środków. Dlatego się nie zdecydowałem spróbować swoich sił. Jak, ktoś coś bliżej wie, to niech napisze. Jeśli się zatem ugra ileś tam, to jak wypłacić (czy się wogóle da) te środki czy trzeba u nich zostawić na rachunku, którego de facto później bym nie potrzebował?

Chyba jeszcze można się zapisać o ile się nie mylę ...

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: Tig3r »

<kerimb> pisze:Jak, ktoś coś bliżej wie, to niech napisze.
Tak do czasu końca konkursu nie można dopłacać/wypłacać.

Kod: Zaznacz cały

Wszystkie środki zgromadzone na rachunku konkursowym uczestnika zostaną automatycznie przelane na jego podstawowe konto FOREX w DM BOŚ po zakończeniu konkursu. 
<kerimb> pisze:Chyba jeszcze można się zapisać o ile się nie mylę ...
Nie mylisz się.

Kod: Zaznacz cały

1. Rejestracja uczestników 	25.10.2010 - 19.11.2010 
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: s_zadora »

<kerimb> pisze:w regulaminie czytałem, że z tego konta nie można wypłacić środków
Nie można wypłacać środków tylko z rachunków, które uczestniczą w konkursie i które bierzemy pod uwagę tworząc rankingi (a później także rozdzielając nagrody). Podobnie zresztą sprawa wygląda w przypadku wpłat - każdy uczestnik konkursu startuje z równą kwotą 1000 PLN i nie można później już dopłacić kapitału na rachunek konkursowy.
<kerimb> pisze:Jeśli się zatem ugra ileś tam, to jak wypłacić (czy się wogóle da) te środki czy trzeba u nich zostawić na rachunku, którego de facto później bym nie potrzebował?
Po zakończeniu konkursu wszystkie środki z rachunków konkursowych zostaną automatycznie przeksięgowane na podstawowe rachunki BOSSAFX i w oczywisty sposób tylko ich właściciele podejmą decyzję, co dalej z tymi środkami będzie się działo.
Istnieje także możliwość zlecenia wypłaty z rachunku konkursowego jeszcze w trakcie trwania konkursu, ale pod warunkiem wcześniejszej rezygnacji z udziału w konkursie (oświadczenie o rezygnacji należy w takim wypadku wysłać za pośrednictwem naszego systemu internetowego). Taki rachunek konkursowy przestaje jednak uczestniczyć w konkursie.
<kerimb> pisze:Chyba jeszcze można się zapisać
Do konkursu można przystąpić najpóźniej 19 listopada 2010 o godzinie 23:59 (ale aby to zrobić trzeba posiadać wcześniej otwarty rachunek BOSSAFX)

ODPOWIEDZ