Gdzie jest ranking live ?

Wrr "moja" kaska jeszcze nie zaksięgowana... bo jutro sesja ją złapie .. ale może nie warto, bo liderzy mają po 100%?

Zgodnie z informacją umieszczoną na wskazanej przez Pana stronie ranking publikowany jest raz dziennie i uwzględnia stopy zwrotu osiągnięte na godzinę 23:59 danego dnia (godzina handlu w niedzielę "doliczana" jest do poniedziałku), z wyjątkiem piątków kiedy to ranking powstaje na godzinę 22:00 (zamknięcie rynku). Do obliczenia pierwszego Rankingu Głównego mamy zatem jeszcze ponad 7 godzin....reptile pisze:Gdzie jest ranking live ?
Wydaje mi sie iz taki wynik nie padl ale nie dlatego ze sam tyle nie zrobilemreptile pisze:... bo liderzy mają po 100%?
hehe... 1szy "gumkowy" mistrz ?ivofe pisze:Hehe.
Ja juz na minusie i to grubo Confused
Na demo minimalna wielkość transakcji to 0.1 lota, a na rachunkach konkursowych mamy mikroloty czyli 0.01 lota (depozyt zabezpieczający od ok. 30PLN). Jeśli chciał Pan symulować grę na rachunku konkursowym dzięki systemowi demo, powinien Pan rozpocząć z depozytem 10,000PLN. Wtedy miałby Pan możliwość stosowania na demo tych samych poziomów dźwigni finansowej, którymi można posługiwać się w konkursie.reptile pisze:Ja zrobilem kilka tradów na demo z tym depo 1k i uzanałem że to będzie śmieszna gra, jeszcze 1k$ to mi lepiej pasowało przy dobrej dźwigni, ale tutaj..