BOSSAFX - konkurs 2010

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
ODPOWIEDZ

Wezmiesz udział w konkursie ?

tak
47
40%
nie
71
60%

Liczba głosów: 118

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Post autor: reptile »

http://bossa.pl/index.jsp?layout=2&page ... at_id=1422
Gdzie jest ranking live ? :roll:

Wrr "moja" kaska jeszcze nie zaksięgowana... bo jutro sesja ją złapie .. ale może nie warto, bo liderzy mają po 100%? :D

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: s_zadora »

reptile pisze:Gdzie jest ranking live ?
Zgodnie z informacją umieszczoną na wskazanej przez Pana stronie ranking publikowany jest raz dziennie i uwzględnia stopy zwrotu osiągnięte na godzinę 23:59 danego dnia (godzina handlu w niedzielę "doliczana" jest do poniedziałku), z wyjątkiem piątków kiedy to ranking powstaje na godzinę 22:00 (zamknięcie rynku). Do obliczenia pierwszego Rankingu Głównego mamy zatem jeszcze ponad 7 godzin....
Trochę inaczej jest z Rankingiem "Optymalny Portfel" - tu ze względów praktycznych związanych z przyjętą metodologią obliczeń pierwszy ranking powstanie 12 listopada. Po tej dacie będzie publikowany już razem z Rankingiem Głównym.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: guccon »

reptile pisze:... bo liderzy mają po 100%? :D
Wydaje mi sie iz taki wynik nie padl ale nie dlatego ze sam tyle nie zrobilem :lol:
Ciezko ryzykowac w kazda pozycje max i jeszcze zeby kazda byla trafna albo prawie kazda.

Ja nie szalalem i mam +1,41%. Super nie wyszlo ale ze wzgledu na prace mam trudniejsze zadanie w drodze po nagrody ;) wiec stwierdzilem ze nie skoncze przynajmniej na minusie :]
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
ivofe
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ivofe »

Hehe.
Ja juz na minusie i to grubo :?

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Post autor: reptile »

ivofe pisze:Hehe.
Ja juz na minusie i to grubo Confused
hehe... 1szy "gumkowy" mistrz ? :lol:
Mistrzowie z mc będą gumkowymi ofiarami, więc robić tam jakiś managment, żeby wstydu nie było hehe
Jesteśmy z Tobą. :D

Ja zrobilem kilka tradów na demo z tym depo 1k i uzanałem że to będzie śmieszna gra, jeszcze 1k$ to mi lepiej pasowało przy dobrej dźwigni, ale tutaj..
Się nie zdziwie jak sam 1 dnia spuszcze depo hah :lol:
No risk no fun :D
A ta video reklama od bossa z tymi prawdziwymi pieniadzami hehe... kazdy trader musi czuć się dumnie. 8)

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: s_zadora »

reptile pisze:Ja zrobilem kilka tradów na demo z tym depo 1k i uzanałem że to będzie śmieszna gra, jeszcze 1k$ to mi lepiej pasowało przy dobrej dźwigni, ale tutaj..
Na demo minimalna wielkość transakcji to 0.1 lota, a na rachunkach konkursowych mamy mikroloty czyli 0.01 lota (depozyt zabezpieczający od ok. 30PLN). Jeśli chciał Pan symulować grę na rachunku konkursowym dzięki systemowi demo, powinien Pan rozpocząć z depozytem 10,000PLN. Wtedy miałby Pan możliwość stosowania na demo tych samych poziomów dźwigni finansowej, którymi można posługiwać się w konkursie.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: guccon »

Na skrzynke dostalem pozycje w rankingu ale myslalem ze na glownej stronie tez bedzie jakies zestawinie ... mam nadzieje ze to tylko opoznienie ze wzgledu na pierwszy raz.

Dodano po 2 godzinach:

126% haha
Szalency ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: daromanchester »

1 tartakower 126,39 %
2 benbernanke 64,78 %
3 taki52 51,32 %
4 rob6 46,09 %
5 zbiger 42,16 %
6 MKOL24460 35,53 %
7 Zuraw 31,11 %
8 kostkarz 30,75 %
9 magda15 26,44 %
10 TataSzymona 24,54 %
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: xpep »

ciekawe czy ktos zgromadzi wiecej na koncie niz wynosi nagroda :D

havk
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: havk »

xpep pisze:ciekawe czy ktos zgromadzi wiecej na koncie niz wynosi nagroda :D
Ciekawe jest to ile osob z obecnej pierwszej dziesiatki zobaczymy jutro w tej pierwszej dziesiatce.

pozdr

ODPOWIEDZ