ZuluTrade
-
- Bywalec
- Chartmaster63
- Stały bywalec
Zulu Trading
Panowie!!!
Jest nas tak małe grono, "forexsowców", powiedziała bym ELITA!
Myślę, że jesteśmy na tym forum aby sobie pomagać lub wymieniać poglądy, co w końcowej fazie przyczyni się do powiększenia naszego profitu!
ZuluTrade jest właśnie taka platforma gdzie każdy Dawca Sygnałów jest kompletnie "odsłonięty" pokazując swoje złe i dobre strony tradingu!
Nie widzę sensu w nie pokazywaniu swoich wyników, bo to właśnie o to chodzi, żeby je pokazywać, co pozwoli potencjalnym Odbiorcom Sygnałów na wnikliwą analizę sposobu gry danego Dawcy Sygnałów.
Proszę pamiętać, że nasi Odbiorcy Sygnałów inwestują swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi i należy "dbać" o ich konta tak jak o swoje!
Co do programu afiliacyjnego; to też posiadam takie konto i dla tych którzy chcą skorzystać z mojego doświadczenia chętnie pomogę! (bo to o to chodzi!)
Zulu : chartmaster63
Jest nas tak małe grono, "forexsowców", powiedziała bym ELITA!
Myślę, że jesteśmy na tym forum aby sobie pomagać lub wymieniać poglądy, co w końcowej fazie przyczyni się do powiększenia naszego profitu!
ZuluTrade jest właśnie taka platforma gdzie każdy Dawca Sygnałów jest kompletnie "odsłonięty" pokazując swoje złe i dobre strony tradingu!
Nie widzę sensu w nie pokazywaniu swoich wyników, bo to właśnie o to chodzi, żeby je pokazywać, co pozwoli potencjalnym Odbiorcom Sygnałów na wnikliwą analizę sposobu gry danego Dawcy Sygnałów.
Proszę pamiętać, że nasi Odbiorcy Sygnałów inwestują swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi i należy "dbać" o ich konta tak jak o swoje!
Co do programu afiliacyjnego; to też posiadam takie konto i dla tych którzy chcą skorzystać z mojego doświadczenia chętnie pomogę! (bo to o to chodzi!)
- Chartmaster63
- Stały bywalec
Aktywowanie Strony publicznej
Aktywowanie Strony Publicznej
Bedac tzw. Signal Provider, czyli Dawca Sygnalow nie potrzeba nic aktywowac
wystarczy wejsc na zulu, nastepnie pojsc do More Providers i w okienko wpisac chartmaster63 lub poszukac chartmaster63 na pierwszej stronie Dostawcow Sygnalow.
Niestety za dawanie linkow dostalam ostrzezenia, prosze sobie samemu poszukac.
Bedac tzw. Signal Provider, czyli Dawca Sygnalow nie potrzeba nic aktywowac
wystarczy wejsc na zulu, nastepnie pojsc do More Providers i w okienko wpisac chartmaster63 lub poszukac chartmaster63 na pierwszej stronie Dostawcow Sygnalow.
Niestety za dawanie linkow dostalam ostrzezenia, prosze sobie samemu poszukac.
- Chartmaster63
- Stały bywalec
Nasuwają mi się dwa pytania
1.czy strategia opracowana dla demo jako zyskowna,może w koncie real przestać być zyskowna tylko z powodu większej różnicy spread, czy z innych przyczyn?(nie mam konta real)
2.Jaki procent graczy z top rankingów przestrzega swoich strategii?Na podstawie wstępnych obserwacji/chyba niewielki
1.czy strategia opracowana dla demo jako zyskowna,może w koncie real przestać być zyskowna tylko z powodu większej różnicy spread, czy z innych przyczyn?(nie mam konta real)
2.Jaki procent graczy z top rankingów przestrzega swoich strategii?Na podstawie wstępnych obserwacji/chyba niewielki
Oczywiście ma sięnijak real do Dema, zwłaszcza jeśli są to pozycje na mała ilość pipsów. Przede wszystkim chodzi o egzekucje zleceń, oraz zakres psychologiczny, osoba która gra na demo nie ma stresu jak na koncie realnym.parowozy pisze:Nasuwają mi się dwa pytania
Jakiś 95% nie przestrzegaparowozy pisze: 2.Jaki procent graczy z top rankingów przestrzega swoich strategii?Na podstawie wstępnych obserwacji/chyba niewielki

Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
To działa tak - dostawca sygnału wysyła sygnał kupna lub sprzedaży, Zulutrade wysyła go do brokera, broker realizuj ten sam sygnał na Twoim koncie. Na koncie Demo to odbywa się w czasie rzeczywistym bo Zulutrade po prostu wykonuje to w swoim serwisie, nie wysyła żadnego sygnału do brokera. Jeśli chodzi o konto Live to taki proces trwa od 3 do 7 sekund, więc możesz od razu odrzucić dostawców którzy grają scalpingiem.parowozy pisze:Nasuwają mi się dwa pytania
Testujemy darmowe sygnały Forex
kliknij w button "www" poniżej
kliknij w button "www" poniżej
No nie do końca tak to jest. W tej chwili Zlulutreade ma swojego brokera (aaaafx.com) i to u tego brokera są zakładane ( z aultomatu) konta demo. Spread na kontach demo i real jest taki sam (zmienia się w czasie tak samo na demo jak na real)Na koncie Demo to odbywa się w czasie rzeczywistym bo Zulutrade po prostu wykonuje to w swoim serwisie, nie wysyła żadnego sygnału do brokera.