ZuluTrade

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
ForexTrader
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexTrader »

Niezreczna? Byloby glupie pokazywac swoje prawdziwe konto:) Poza tym nie mam zamiaru sie tu chwalic, a polecac:) Kto chce- zapraszam, kto nie-bedzie tylko probowac mnie zakopac;) Powodzenia!

Awatar użytkownika
Chartmaster63
Stały bywalec
Stały bywalec

Zulu Trading

Nieprzeczytany post autor: Chartmaster63 »

Panowie!!!

Jest nas tak małe grono, "forexsowców", powiedziała bym ELITA!
Myślę, że jesteśmy na tym forum aby sobie pomagać lub wymieniać poglądy, co w końcowej fazie przyczyni się do powiększenia naszego profitu!

ZuluTrade jest właśnie taka platforma gdzie każdy Dawca Sygnałów jest kompletnie "odsłonięty" pokazując swoje złe i dobre strony tradingu!

Nie widzę sensu w nie pokazywaniu swoich wyników, bo to właśnie o to chodzi, żeby je pokazywać, co pozwoli potencjalnym Odbiorcom Sygnałów na wnikliwą analizę sposobu gry danego Dawcy Sygnałów.
Proszę pamiętać, że nasi Odbiorcy Sygnałów inwestują swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi i należy "dbać" o ich konta tak jak o swoje!

Co do programu afiliacyjnego; to też posiadam takie konto i dla tych którzy chcą skorzystać z mojego doświadczenia chętnie pomogę! (bo to o to chodzi!)

Zulu : chartmaster63

friczek7
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: friczek7 »

ForexTrader

a mozesz aktywowac strone publiczna na zulu i dac nam linka?? Czy tez nie bardzo?

Awatar użytkownika
Chartmaster63
Stały bywalec
Stały bywalec

Aktywowanie Strony publicznej

Aktywowanie Strony Publicznej
Bedac tzw. Signal Provider, czyli Dawca Sygnalow nie potrzeba nic aktywowac
wystarczy wejsc na zulu, nastepnie pojsc do More Providers i w okienko wpisac chartmaster63 lub poszukac chartmaster63 na pierwszej stronie Dostawcow Sygnalow.

Niestety za dawanie linkow dostalam ostrzezenia, prosze sobie samemu poszukac.

friczek7
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: friczek7 »

pisalem do ForexTrader :D

Awatar użytkownika
Chartmaster63
Stały bywalec
Stały bywalec

friczek7 pisze:pisalem do ForexTrader :D
Rozumiem

Jestes Dostawca sygnalow na zulu?
czy odbiorca?

parowozy
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: parowozy »

Nasuwają mi się dwa pytania
1.czy strategia opracowana dla demo jako zyskowna,może w koncie real przestać być zyskowna tylko z powodu większej różnicy spread, czy z innych przyczyn?(nie mam konta real)
2.Jaki procent graczy z top rankingów przestrzega swoich strategii?Na podstawie wstępnych obserwacji/chyba niewielki

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

parowozy pisze:Nasuwają mi się dwa pytania
1.czy strategia opracowana dla demo jako zyskowna,może w koncie real przestać być zyskowna tylko z powodu większej różnicy spread, czy z innych przyczyn?(nie mam konta real)
Oczywiście ma sięnijak real do Dema, zwłaszcza jeśli są to pozycje na mała ilość pipsów. Przede wszystkim chodzi o egzekucje zleceń, oraz zakres psychologiczny, osoba która gra na demo nie ma stresu jak na koncie realnym.

parowozy pisze: 2.Jaki procent graczy z top rankingów przestrzega swoich strategii?Na podstawie wstępnych obserwacji/chyba niewielki
Jakiś 95% nie przestrzega ;)
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
mroczek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mroczek »

parowozy pisze:Nasuwają mi się dwa pytania
2.Jaki procent graczy z top rankingów przestrzega swoich strategii?Na podstawie wstępnych obserwacji/chyba niewielki
To działa tak - dostawca sygnału wysyła sygnał kupna lub sprzedaży, Zulutrade wysyła go do brokera, broker realizuj ten sam sygnał na Twoim koncie. Na koncie Demo to odbywa się w czasie rzeczywistym bo Zulutrade po prostu wykonuje to w swoim serwisie, nie wysyła żadnego sygnału do brokera. Jeśli chodzi o konto Live to taki proces trwa od 3 do 7 sekund, więc możesz od razu odrzucić dostawców którzy grają scalpingiem.
Testujemy darmowe sygnały Forex
kliknij w button "www" poniżej

basell
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: basell »

Na koncie Demo to odbywa się w czasie rzeczywistym bo Zulutrade po prostu wykonuje to w swoim serwisie, nie wysyła żadnego sygnału do brokera.
No nie do końca tak to jest. W tej chwili Zlulutreade ma swojego brokera (aaaafx.com) i to u tego brokera są zakładane ( z aultomatu) konta demo. Spread na kontach demo i real jest taki sam (zmienia się w czasie tak samo na demo jak na real)

ODPOWIEDZ